- Hıristiyanlar Ramazanı pankartla kutladı

Adsense kodları


Hıristiyanlar Ramazanı pankartla kutladı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
neslinur
Wed 11 August 2010, 01:12 am GMT +0200


Antakya Ortodoks Kilisesi, her Ramazan ayındaki kutlama uygulamasını bu yıl da sürdürdü


Antakya Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı Başkanı Fadi Hurigil, Müslüman vatandaşların Ramazan ayını pankartlarla kutlama geleneğini bu yılda sürdürdüklerini söyledi.

Antakya'nın Allah'a inanan üç semavi dine ev sahipliği yapan bir kent olduğunu hatırlatan Hurigil, "Burada insanlar hangi dine mensup olurlarsa olsunlar kardeşçe, barış ve huzur içinde yaşarlar. Bizler, Müslümanların; onlar da bizim özel günlerimize saygı gösterirler, iştirak ederler. Sevgi, saygı, dayanışma ve paylaşım; kentin evrenselliğini, güzelliğini ve hoşgörüsünü ortaya koyuyor. Hepsinden önemlisi, Antakya dünya kenti olmasıyla da diğer ülkelere örnek teşkil ediyor. Dileğimiz, dinler arası diyalog ile bu gibi kentlerin sayısının artması en büyük temennimizdir. Tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Kilise önüne asılan pankartın Ramazan ayı süresince kalacağı öğrenildi.

CİHAN

ehlidunya
Wed 11 August 2010, 01:29 pm GMT +0200
DEĞERLİ ABLAM ALLAH RAZI OLSUN BU HABERİ OKUYUNCA ÇOK DUYGULANDIM ÇOK HAYIRLI BİR HABER GAYRİMÜSLİM İNSANLARIN ALLAHU TAALANIN DİNİNE NEZAKET GÖSTERMESİ ÇOK GÜZEL BİŞEY ALLAH HİZMETLERİNİZİ DAİM ETSİN