- Herkesin bir araya gelip elini uzatması lazım

Adsense kodları


Herkesin bir araya gelip elini uzatması lazım

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Wed 20 June 2012, 11:16 am GMT +0200
Herkesin bir araya gelip elini uzatması lazım



Hatipoğlu: ''Artık herkesin bir araya gelip elini uzatması lazım''

   Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kürt sorununun çözümüne yönelik girişimler konusunda ''Artık herkesin bir araya gelip elini uzatması lazım'' dedi.

Prof. Dr. Hatipoğlu, hükümetin ve muhalefetin ''bu işi çözelim'', ''yapmamız gereken şeyler var'', ''anneler ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın'' sözlerinin çok insani birer vurgu olduğunu söyledi. ''Türkiye'de birbirlerine düşman milletler yok ki. Ay yıldızlı bayrağı gördüğünde inanıyorum ki; her Diyarbakırlı, her Şırnaklı, her Hakkarili gurur duyuyordur'' diyen Hatipoğlu, Türkiye'de paylaşılamayacak bir şey olmadığını belirtti.

Hatipoğlu, Türkiye,'de bir diyalog kopukluğu olduğunu ifade ederek, ''Bu diyalog kopukluğunun faturası çok ağır oluyor. Çünkü güçlü bir Türkiye bütün dünya için çok önemli ve rol belirleyici. Birileri bu olmasın istiyor. Onun için bu ülkenin insanı hayatını kaybediyor, anneler hakikaten ağlıyor, her giden insan için üzülüyoruz. Bayrağa sarılı tabutlar görünce içimiz yanıyor. Artık herkesin bir araya gelip elini uzatması lazım. Birilerimizin canı yanacaksa da yansın. Yeter ki ülke selamete kavuşsun'' dedi.

Milli Gazete