- Hava sıcaklığı hafta sonu artacak

Adsense kodları


Hava sıcaklığı hafta sonu artacak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
neslinur
Thu 8 April 2010, 08:25 am GMT +0200


Devlet Meteoroloji İşlerinin açıklaması

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, yağışlı havanın bugün, Şanlıurfa ve Mardin dışında tüm yurtta etkisini sürdüreceğini, hava sıcaklığının ülke genelinde 6 ila 8 derece azalacağını bildirdi.
Çağlar, yaptığı açıklamada, yağışların yarın da Trakya ile Çanakkale, İzmir, Muğla, Aydın ve Antalya dışında kalan yerlerde etkili olacağını belirtti.

Yağışların, Cuma günü batı bölgelerde etkisini kaybedeceğini anlatan Çağlar, yarın Kocaeli, Sakarya, Bolu, Zonguldak, Kastamonu, Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş ve Tunceli çevrelerinde beklenen sağanak yağışların kuvvetli olacağını kaydetti.

Hafta sonunda batı bölgelerinin Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini belirten Çağlar, şu bilgileri verdi:

'Yağışlı hava bugün, Şanlıurfa ve Mardin dışında tüm yurtta etkisini sürdürecek, hava sıcaklığı ülke genelinde 6 ila 8 derece azalacak. Sıcaklıklar; yarın Marmara ve Ege bölgelerinde, Cuma ve Cumartesi günleri tüm yurtta 2 ila 4 derece artacak.

Cumartesi günü; kuzey ve doğu bölgelerimizde devam eden yağışlara ilave olarak akşam saatlerinde Güney Ege ve Batı Akdeniz bölgeleri yeni yağışlı havanın etkisine girecek.

Pazar günü; Marmara'nın doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz bölgeleri yağışlı, diğer yerler çok bulutlu geçecek.'

Yeni Şafak

Çiçekler
Thu 8 April 2010, 05:35 pm GMT +0200
televizyon yayını gibi ne güzel haberler hava durumu her şey var tebrik ederim.

Salihalp
Thu 8 April 2010, 08:48 pm GMT +0200
televizyon yayını gibi ne güzel haberler hava durumu her şey var tebrik ederim.
(: bencede :)