- Hastalık Tedavisinde İnsan Enerjisi

Adsense kodları


Hastalık Tedavisinde İnsan Enerjisi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Thu 23 September 2010, 05:14 pm GMT +0200
RUSLAR HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE İNSAN ENERJİSİ KULLANACAK   

Rus bilim adamları hastalıkların tedavisinde insan enerjisinden yararlanma konusundaki çalışmalarını hızlandırdı. Bioelektro cihazıyla görüntülenen aura ışığının erken teşhise olanak sağladığı iddia edildi

Rus fizikçi Konstantin Korotkov insanda saklı olan ve yayılan gizli enerjiyi ortaya çıkartmak için çaba harcıyor. Rus bilim adamı, bu konuda başarı sağlanması halinde  bazı hastalıkların çok önceden tespit edilebileceğini  ileri sürdü. Korotkov 1990’ların ortalarında enerjiyi fotoğraflayabilmek için bioelektrofotoğraf makinesinin  tasarımına katkı sağlayan bilim adımı olarak öne çıktı.  Korotkov geliştirdiği teknik sayesinde birçok hastalığın erken teşhis edilebileceğini ve tedavide başarı sağlayabileceklerini iddia  ederken,“Biz insan fikrinin maddi dünyanın bir parçası olduğunu ve bu fikirlerle bu maddi dünyaya etki edebileceğimiz düşüncesi üzerinde çalışıyoruz” diyor.

BEDENİN IŞIKLI ALARMI


Korotkov, insanın sürekli enerji yaydığı varsayıyor. Bioelektrofotoğraf makinesi bu enerji alanlarını fotoğraflamaya çalışarak, insanın etrafında ışık halinde görülmesini sağlıyor.  Bilim adamları buna ‘aura’ adını da veriyor.  Aura. 1930’larda Rus mühendis Semyon Kirlian tarafından keşfedilmişti.   Kirlian yüksek voltajlı, yüksek frekanslı, düşük amperli elektrik alanına dayalı cihazla, canlı nesnelerden yayılan birtakım biyolojik ışınımları fotoğraf şeklinde  saptanacağını tespit etti.  Korotov’un aygıtı ise her bir parmağı ayrı ayrı fotoğraflayarak bilgisayara aktarıyor.

Tıbbi kanıt gerekli

Bilim dünyası aura’yla hastalıkların teşhisi konusunda iki farklı görüşe sahip. Bir grup, teknik sayesinde kalp ve kanser gibi hastalıkların öncesinden tespit edilebileceğine inanırken, diğer grup iddialara şüphe ile yaklaşıyor. Rusya eski Sağlık Bakanı Aleksandr Tsaregorodtsev yöntemin üzerinde araştırma yapılması gerektiğini söylerken, “Teknik hastaları tıbbi destekten uzaklaştırabilir. Dolayısıyla fayda yerine zarar getirir” dedi.

• CİHAN