- Hangi filmde ne zaman WC'ye gidebilirsiniz?

Adsense kodları


Hangi filmde ne zaman WC'ye gidebilirsiniz?

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
melek24
Fri 18 September 2009, 02:40 pm GMT +0200
Girişimci ruhun sınır tanımadığını gösteren bir haber. Bir internet sitesi verdiği ilginç hizmetle kısa zamanda en çok talep gören site haline geldi.


Tüm dünyadan sinema severler, filmin ortasında sıkıştıklarında tuvalete gitmek için hangi filmin hangi anının uygun olduğunu öğrenmek için "runpee.com" internet sitesinde gerekli bilgiyi bulabiliyor.

2005'te 3 saati aşkın süren "King Kong" filminde çok sıkıştığı halde koltuğuna çivilendikten sonra "runpee.com" web sitesini açan Dan Florio, amacının tüm dünyadan sinema severlere hitap etmek olduğunu, bu amaçla sitesini yeniden düzenlemeye başladığını belirtiyor.

Özellikle sinema salonlarında ara vermeden film izlenen ABD'de büyük ilgiyle karşılanan web sitesini Kasımdan itibaren İspanyolca, Çince, Hintçe, Fransızca, Almanca ve başka lisanların çevirisiyle sunmak isteyen Florio, "tüm dünyayı fethetmek istediğini" söylüyor.

27 saatlik "Burning of the Red Lotus Monastery" filmiyle tarihin en uzun filmine sahip Çinlilerin ve ABD'dekinden daha çok sinema biletinin satıldığı Hindistan'ın internet sitesine özel bir alaka gösterdiğini söyleyen Florio, genel olarak filmlerin büyük bölümününde jenerikten 40 dakika sonra bir "küçük ihtiyaç molası" bulunduğu ipucunu da veriyor.

(aa)