- Haitili din adamları Bursa’da eğitim aldı

Adsense kodları


Haitili din adamları Bursa’da eğitim aldı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sat 23 July 2011, 07:30 pm GMT +0200
Haitili din adamları Bursa’da eğitim aldı    

Diyanet İşleri Başkanlığının Bursa’daki merkezinde eğitim gören Haitili din adamlarına sertifikalarını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez verdi. Türkiye Diyanet Vakfında düzenlenen sertifika törenine Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ın yanı sıra Diyanet İşleri Başkanı Görmez ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Süleyman Necati Akçeşme katıldı.
 
 Vakfın konferans salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, hem Haiti de hem de dünyanın başka ülkelerinde dini, dili, ırkı ne olursa olsun yardıma muhtaçlar yardım yapıldığını söyleyen Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanlığının da bu hizmetlerden birini yerine getirdiğini ifade etti. Bozdağ, ülkelerine dönecek Haitililerin Türkiye’den memleketlerine selâm ve saygı dileklerini götürmelerini istedi. Haiti’deki Müslümanlarla güzel ilişkiler oluştuğunu ifade eden Görmez de, aralarında cami görevlisi, öğrenci ve öğretim üyelerinin bulunduğu bir grubun Bursa’da bulunan, başkanlığa bağlı hizmet içi eğitim merkezinde 5 hafta eğitim aldığını kaydetti. Konuşmaların ardından, Bozdağ ve Görmez, eğitime katılan Haitililere  sertifikalarını verdi.

yeniasya

mavi derinlik
Mon 25 July 2011, 08:54 pm GMT +0200
         Allah mübarek etsin ve Ümmete, İnsanlığa faydalı kılsın... Oldukça sevindirici gurur verici bizler için... Rabbimiz güçlendirerek daim etsin İnşaallah... Allah Razı Olsun paylaşımınız için..

Canani
Mon 25 July 2011, 10:28 pm GMT +0200
 :) Maşaallah çok sevindim....Rabbim burda öğrendikleri ilimleri kendi ülkelerinde yaymayı nasip eylesin kardeşlerimize bu da en büyük cihatlardan biri ne de olsa...Rabbim bu gibi kardeşlerimin sayısı çoğaltsın amin....