- Hacdan Dönüş

Adsense kodları


Hacdan Dönüş

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
sidretül münteha
Thu 27 October 2011, 03:10 pm GMT +0200
73. Hacdan Dönüş


221. Abdullah b. Ömer anlatıyor: Ömer b. Hattab, Arafat'ta cemaata bir hutbe okuyarak onlara hac ibadetinin nasıl yapılaca­ğını anlattı. Anlattıkları arasında şunları da söyledi: Mina'ya va­rıp Cemreleri taşladıktan sonra kadınlarla cinsi münasebet ve ko­ku sürünmenin dışında daha önce size haram olanlar helâl olur. Onun için Beytullah'ı tavaf etmedikçe, hiç kimse ne hanımı ile münasebette bulunsun, ne de koku sürünsün.
 
222. Abdullah b. Ömer'den: Ömer b. Hattab şöyle dedi: Cem­releri taşlayıp tıraş olan veya saçlarını kısaltan ve eğer yanında ise kurbanını kesen kimseye hanımı ile cinsi münasebette bulun­manın ve koku sürünmenin dışında her şey helâl olur. Ancak Beytullah'ı tavaf etmedikçe hanımına yaklaşamaz ve güzel koku kul­lanamaz.

sumeyye
Sun 5 October 2014, 03:55 pm GMT +0200
s.a.. , Rabbim c.c hacca gidip yavas yavas gelmeye hazirlanan din kardeslerimin hacclarini kabul eylesin insaallah..Bizlere de nasip olur insaallah en kisa zamanda..

mevlüdekalınsaz
Sun 5 October 2014, 04:51 pm GMT +0200
Ve aleykumusselam ; amin ecmain inşallah ablam..Rabbim gidenlere tekrarını bizlere de tez zamanda ilkini nasip eylesin inşallah...