- Güney Afrika, resmi davetlerde alkolü yasakladı

Adsense kodları


Güney Afrika, resmi davetlerde alkolü yasakladı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Thu 24 October 2013, 09:56 am GMT +0200
Güney Afrika, resmi davetlerde alkolü yasakladı



Maliye Bakanı Pravin Gordhan, harcamalara sınır getirildiğini söyledi

Güney Afrika hükümeti, kemer sıkma politikaları çerçevesinde resmi davetlerde alkol ikramını sona erdirdi. Maliye Bakanı Pravin Gordhan, bütçe konuşmasında, siyasi ve bürokratların danışmanlık, araç ve konaklama harcamalarına sınır getirildiğini söyledi.

Afrika’nın en büyük ekonomisinin bakanı Gordhan, “orta vadeli bütçe politikası” nın kısa vadede ekonomiye 2 milyar Rand (2.04 milyar dolar) kazandıracağını ifade etti. Güney Afrika’nın yeni bütçesinde, bütün resmi araçların petrol giderleri sıkı takip edilecek, resmi kredi kartları iptal edilecek, yurtdışı ziyaretlerine katılanlar delegasyonların sayısı azaltılacak, devletten ev bekleyen bakanlar artık otelde kalamayacak, geçici olarak kiracı olacak. Resmi araçlar en fazla BMW 530 standardında olabilecek.

Cihan

Rüveyha
Thu 24 October 2013, 10:23 am GMT +0200
İsabetli bir karar olmuş.Müslüman olsun olmasn,alkolun insana olan zararı ortada.Özellikle aile yapısını dağıtmaya kadar giden sonuçları var..İnşaAllah yapılan yasaklar işe yarar, alkol içimi en aza iner..

ehlidunya
Thu 24 October 2013, 06:47 pm GMT +0200
Maşaallah barekallah allah bu hayırlı hizmetleri daim kılsın inşaallah .ALLAH bu hizmeti yapan yöneticilerden razı olsun .

cerendemir
Fri 25 October 2013, 01:33 am GMT +0200
Bence de güzel bir karar olmuş.Rabbim bu uygulamayı yapmayı nasip etsin onlara.

ebu avane
Mon 28 October 2013, 10:12 am GMT +0200
Amin .. Evet çok yerinde bir karar. Rabbim ülkemiz içinde böyle hayırlı kararlar nasip etsin. Aynı zaman da devletin sırtından geçinenler için de sıkı bir takip başlatılmış. Buda israfa engel olur inşallah ..