- Gözaltı morluklarından kurtulmanin yolu

Adsense kodları


Gözaltı morluklarından kurtulmanin yolu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafizvuslat
Tue 27 October 2009, 02:06 pm GMT +0200







Bazı insanların gözlerinin altında, sanki bir darbe görmüş gibi mosmor bir hare oluşur. Kadının güzelliğine gölge düşüren bu morluklardasn kurtulmak ise sizin elinizde.


Bu koyu gölgeler kimi zaman gençlere de uğrar. Bunlarla baş etmek genellikle zordur. Bu lekelerin en yaygın nedeni; cildin zamanla incelmesi sonucunda kılcal damarların görünür hale gelmesidir. Güneş ışınları bu sorunu arttırır. İkinci bir neden; alerjiler veya yüksek ateşle seyreden hastalıklardır.

Önlemler neler?

Bu koyu halkaları kısmen düzelten, artmasını önleyen bazı çareler var. Her şeyden önce, vücudunuzu susuz bırakmayın. Sonra son derece hassas olan göz çevresini güneşten koruyun, uykunuza özen gösterin, yüzünüzü soğuk su ile yıkayın, tuzu azaltın, bol bol balık, sebze ve meyve tüketin. Üzüm çekirdeği extresi, C vitamini ve diğer antioksidanlar kılcal damarların güçlenmesine ve cildin gelişmesine yardımcı olur. Bunlardan yararlanın.

Tedavi şekilleri

Gözaltı morluklarına salatalık ya da patates halkalarının veya çay kompreslerinin iyi geldiğini çoğumuz biliyoruz. Size tavsiye bu malzemeleri poşetle değil, taze olarak ve buzdolabında soğutarak uygulayın. K ve C vitamini içeren göz çevresi kremleri kullanın.

 

Bugün

ebrar
Tue 27 October 2009, 02:32 pm GMT +0200
uykusuz kaldığım zamanlarda benimde oluşur acaba uyuyamadığım zamanlareda salatalık mı dilimlesem gözüme  :D

teşekkürler faydalı bilgin için

selsebil
Tue 27 October 2009, 03:43 pm GMT +0200
Ben de patates dilimleyim bari gözüme ::) fazla bilgisayara veya kitaba bakınca ve uykusuz kalınca oluşuyor
Paylaşım için teşekkürler...