- Görme engelli dünya birincisi

Adsense kodları


Görme engelli dünya birincisi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Wed 9 October 2013, 08:02 am GMT +0200
Görme engelli dünya birincisi



Türk hava Yolları, Katar ve Suudi Arabistan sponsorluğunda Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de gerçekleşen 20. Uluslararası Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışmasını gözleri görmeyen Hafız Ahmet Sarıkaya kazandı.

Mustafa Kadir Çelik'in haberi

'Vücudumuzun herhangi bir yerinde arıza olması başarılı olmamıza engel değil' diyen Ahmet Sarıkaya başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon açarak kendisini tebrik ettiğini belirtti.

10 YIL ÇALIŞTIM

Yarışmaya Kur'an'ın tamamını ezbere okuma ve yüzünden aşır tarzı okuma kategorilerinde olmak üzere iki farklı dalda toplamda 70'den fazla kişi katıldı. Hafızlığını 8 yaşında başlayıp 9 yaşında bitiren Ahmet Sarıkaya Kur'an-ı Kerim'le olan bağının kimsenin etkisi olmadan dinlediği mukabelelerle ve sesli kuran dinletileriyle başladığını söyledi. Sarıkaya 70'ten fazla kişinin katıldığı yarışmadaki başarısını '10 yıllık bir çalışmanın sonucunda bu başarıya ulaştım. Vücudumuzun herhangi bir yerinde sakatlık olması başarlı olmamıza engel değil' diyerek anlattı.

Yeni Şafak

Rüveyha
Wed 9 October 2013, 07:19 pm GMT +0200
MaşaAllah.Rabbim abimizin derecesi daha da yükseltsin.Müslüman birisi olarak gurur verici..

reyyan
Wed 9 October 2013, 09:14 pm GMT +0200
Amin inş. Evet kardeşimizi ben de tvde izledim maşaAllah Rabbim sesine zeval vermesin.

cerendemir
Fri 11 October 2013, 12:46 am GMT +0200
Maşallah.Gözün deki probleme rağmen hafız olmuş.Ve birincilik vermiş Rabbim.Allah abimizin hizmetini devam ettirsin inşallah.