- Google'dan Türkiye’ye özel tercih robotu

Adsense kodları


Google'dan Türkiye’ye özel tercih robotu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Wed 6 April 2016, 04:20 pm GMT +0200
Google'dan Türkiye’ye özel tercih robotu

MEB ile işbirliği yapan Google, sadece Türk öğrenciler için ‘Üniversite Seçimim’ uygulamasını başlattı. Sistem, tercih döneminde bütün adaylara rehber olacak.

Ankara’da düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve “Google For Education” işbirliği protokolü imza töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Fatih Projesi’nin, eğitim teknolojileri alanında tüm ülkelere örnek olacak bir işlerliğe kavuşacağını, projenin oluşturduğu bilgi ve birikimin eğitimcilerin yolunu açacağını ifade etti. Avcı, “Google ile başlattığımız bu iş birliğiyle, günlük hayatın bir parçası haline gelen uygulamaların, eğitim ve öğrenme için de yeni pencereler açması sağlanacaktır. Pilot çalışmalarda eğitimcilerimizin ve öğrencilerimizin, teknolojiyi eğitim için araç kılma becerilerini gözleme imkanı bulacağız” şeklinde konuştu.     

210 ÜNİVERSİTE

Bu tecrübenin Google Education’a da işlevsel bilgiler kazandıracağına, ürün geliştiricilere yeni fikirler sunacağına inandığını ifade eden Nabi Avcı, Google’ın üniversite adayı öğrenciler için Bakanlığın desteğiyle hazırladığı “üniversite seçimim” uygulamasının da öğrencilere, ülkedeki üniversiteler hakkında rehberlik yapacağını da sözlerine ekledi. Google Türkiye Pazarlama Müdürü Özgür Kirazcı da “Google bu projeyi sadece Türkiye için yaptı. Amacımız, Türkiye’de 210 üniversitedeki 10 bin 700’den fazla programı öğrencilerin kolay şekilde takip edebilmesi, araştırabilmesi ve hayatları için en doğru kararı verebilmesi” ifadelerini kullandı. 

Star

ceren
Wed 6 April 2016, 05:42 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Google ile yapilan bu antlasma ogrenciler ve aileleri icin iyi ve kolay anlasilir bir hizmet olmuştur.Uygulamanin yayginlasmasi ve hizmetin devami icin bilincli bir sekilde kullanalim inşallah....

rabiayldz
Wed 6 April 2016, 07:21 pm GMT +0200
Ve aleykümselam ve rahmatululahi ve berakatuh.Google sayesinde her şeyi bulabiliyoruz.Ama güvenli mi güvenli değil mi bilmiyoruz.Ama bu proje çok güzel.Rabbim bizleri güvenli yerlere girmeyi nasip et Yarabbim.

Allah c.c razı olsun.

Melike 8/D
Wed 6 April 2016, 08:01 pm GMT +0200
Esselâmü aleyküm verahmetüllahi ve berakâtühü ve mağfiratühü. Allah razi olsun (c.c.). Sizin sayenizde boyle haberlerden haberimiz oluyor.

Alican 7-B
Wed 6 April 2016, 09:25 pm GMT +0200
Aleyküm selam ve rahmetullah ve berekatühü. Google'ın yaptığı bu güzel uygulama öğrencilerin kararsızlık işini gerçekten kolaylaştıracak. Bizler interneti böyle yararlı işler için kullanırız inşAllah. Rabbim paylaşım için razı olsun.