- Global danışmanlık ile büyüyor

Adsense kodları


Global danışmanlık ile büyüyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Thu 14 July 2011, 12:25 am GMT +0200
Atlantis Bilgisayar 'global' danışmanlık ile büyüyor

Elazığ'da bulunan Atlantis Bilgisayar, marka gücü ile büyümek ve bulunduğu kente en son teknoloji ürünleri sunmak için HP Türkiye'den danışmanlık hizmeti almaya başladı

Anadolu'da teknolojiye erişimin az olduğu illerde teknolojiye erişimi artırmayı hedefleyen HP Türkiye, girişimci bayilerine danışmanlık desteği veriyor. HP Türkiye açıklamasına göre, büyümek isteyen iş ortaklarına danışmanlık fırsatı sunan, iş ortakları arasında marka gücü ile büyümek ve bulunduğu şehre en son teknoloji ürünlerini sunmak isteyenlere uluslararası standartlarda mağaza kurmalarında destek sunan HP Türkiye, bu desteği ilk olarak Elazığ'daki iş ortağı Atlantis Bilgisayar'a verdi. Mağaza açılışını bugün yapan Atlantis Bilgisayar, bugün- den itibaren yeni yüzü ve yeni hizmetleri ile tüketicileri ağırlayacak.
MARKA DEĞERİNE VURGU

Mevcut mağazasını teknoloji tecrübe merkezi haline getiren Atlantis Bilgisayar Sahibi Ümit Er ise global bir markanın gücü ile büyüme adımı atmanın güven verdiğini dile getirdi. HP Türkiye Kişisel Sistemler Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, global bir markanın güç desteğini almak isteyen ve bu güç ile   satış hacmini genişletmek isteyen iş ortaklarına mağaza yapılandırmalarında ve hizmet çeşitliliğinde danışmanlık vermelerinin her iki tarafa da katma değer sağladığını belirtti. Ayık, şunları kaydetti: "Elazığ'daki iş ortağımız girişimci bir ruha sahip. Bu bizi heyecanlandırdı. Mağazaya Elazığ'ın teknoloji yüzü olacak bir görünüm kazandırdık. Ürün konumlandırması ve ürün danışmanlığı için bayimize gereken desteği sağladık. Ve bu çabaların sonucunda bugün HP desteği ile büyüyen,    gelişen, bulunduğu ile katma değer sağlayan ve o ile bir teknoloji tecrübe merkezi kazandıran bir KOBİ görüyoruz."

YENİŞAFAK