- Giresun’da Kutlu Doğum

Adsense kodları


Giresun’da Kutlu Doğum

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Fri 17 April 2015, 12:03 pm GMT +0200
Giresun’da Kutlu Doğum

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver Günenç, milletimizin Peygamber sevdasının, her türlü takdirin ve vasfın üzerinde olduğunu söyledi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Giresun İl Müftülüğünün düzenlediği "Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı Konferansı”na katılan Genel Müdür Günenç, Hz. Muhammed'in kutlu doğumunu, Türkiye'nin her bucağında coşkuyla ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Dünya genelinde ve İslam dünyasında yaşanan olumsuz hadiselere değinen Genel Müdür Günenç, İslam tarihi boyunca toplumunda nasıl fitneler çıkarılmışsa, bugün de aynı yöntemleri daha da geliştirerek fitne çıkarıldığını belirtti.

Günenç, bin 400 yıllık hoşgörü medeniyetinin mensubu olduklarına dikkati çekerek, "Bu hoşgörü medeniyeti ile Müslüman olan ve olmayanı ayırmadan, Müslüman toplumlar insanlığa yakışır şekilde yaşamıştır. Müslüman toplumların içinde onca gayrimüslim azınlık, Müslümanlardan farklı hayat tarzı olmaksızın onlar gibi toplum içinde yaşamışlardır" diye konuştu.