- GI Joe sanal alemde

Adsense kodları


GI Joe sanal alemde

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
melek24
Thu 13 August 2009, 07:41 pm GMT +0200
Paramount Pictures'in uzun zamandır üzerinde çalıştığı GI Joe: The Rise of Cobra, şu sıralar vizyonda. Ancak GI Joe'yu yalnızca sinema salonlarında görmeyeceğiz.



Ülkemizde geçtiğimiz günlerde vizyona giren GI Joe, sadece sinema salonlarında karşımıza çıkmayacak.

Ülkemizde 7 Ağustos'ta vizyona giren film, sinema çevreleri tarafından ortalama puanlara layık görülüyor. Paramount Pictures yapım şirketi tarafından hazırlanan GI Joe: The Rise of Cobra için şirketin birçok planı var. Sinema salonlarından çıkan GI Joe'lar, sanal ortamda
da yer alacak.


Paramount Pictures, GI Joe: The Rise of Cobra için dijital bir kampanya planladı. Geçtiğimiz günlerde film ile aynı anda piyasaya sürülen video oyunu da bunun bir parçası. Ancak yapımcılar bu kadarla da yetinmeyerek, GI Joe'yu iPhone'a taşımayı planlıyor.

Şirketin cep telefonları için tek planı bu değil. Ayrıca bir Wap sitesi hazırlığı yapan firma, GI Joe: The Rise of Cobra'yı mobil platformda da var etmeyi düşünüyor. Paramount yetkililerinin bir sürprizi daha var. Öyle ki popüler sosyal ağ Facebook'ta da GI Joe: Rise of the Cobra'yı görebileceğiz! Site üzerinde bir uygulama (Application) olacak olan yapım ile beraber, Paramount'un dijital kampanyası tamamlanmış olacak.