- Gençlik Kutlu Doğum’da Buluşuyor

Adsense kodları


Gençlik Kutlu Doğum’da Buluşuyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Sat 11 April 2015, 07:50 am GMT +0200
Gençlik Kutlu Doğum’da Buluşuyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın iş birliğiyle Kutlu Doğum Haftası kapsamında 22 ilde gençlere yönelik “Gençlik Kutlu Doğum’da Buluşuyor” programları düzenleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan ve sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle, gençlerin beden ve ruh sağlıklarına, manevi gelişimlerine katkıda bulunmak üzere imzalanan protokol kapsamında, Kutlu Doğum Haftası’nda gençlere yönelik faaliyetler düzenleniyor.

Bu faaliyetler kapsamında Ankara, Tekirdağ, Kocaeli, Kütahya, Denizli, Samsun, Trabzon, Siirt, Van, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Kayseri, Çorum, Mersin, Batman, İzmir, Antalya, Elazığ, Bursa, Erzurum ve Konya olmak üzere 22 ilde gençler Kutlu Doğum’da bir araya gelecek.

Kur’an-ı Kerim tilaveti, salat-ü selamlar ve ilahi konserlerinin yapılacağı programlarda, Sami Yusuf, Ömer Karaoğlu, Eşref Ziya Terzi, Sami Savni Özer, Mustafa Demirci, Erkan Mutlu, Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Mustafa Cihat, Erkan Mutlu ve Aykut Kuşkaya gibi isimler farklı illerde eserlerini icra edecek.