- Gençler bu sayımıza bayılacak

Adsense kodları


Gençler bu sayımıza bayılacak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Wed 25 April 2012, 07:59 pm GMT +0200
Gençler bu sayımıza bayılacak!

Mayıs 2007 20.SAYI

Dergimizin gençler tarafından yoğun bir ilgiyle okunduğunu daha önce birçok kez dile getirmiştik. Elimize ulaşan mektup ve maillerdeki “Neden bize daha fazla yer vermiyorsunuz?” sitemlerini de yine Sizden Gelenler bölümüne taşımıştık. Böylesine ciddi bir talebe kayıtsız kalmak mümkün değildi tabii. Biz de hem yaz dönemini hem de İstanbul’un fetih yıldönümünü fırsat bilip bu sayımızda genç okuyucularımızın ilgisini çekecek konulara yer verdik.
Öncelikle, evlilik çağına gelen kardeşlerimiz için eş seçimi konusunu kapak dosyasında ele aldık. Eş seçimini etkileyen faktörleri eğrisiyle doğrusuyla ortaya koyan bu yazı, karar vermede zorlananlara yardımcı olacak nitelikte. Meselenin fıkhi boyutunu merak edenler için de Dilaver Selvi “Tanışma Adabı” konulu bir yazı kaleme aldı. Her iki yazının da faydalı olacağı kanaatindeyiz.

İstanbul’un fethi dolayısıyla yine gençler için Fatih Sultan Mehmet’le ilgili bir yazı hazırladık. Gençlerin beğenerek okuyacağını düşündüğümüz bu yazı öyle sanıyoruz ki Sultan Mehmet’i Fatih yapan değerlerin daha iyi kavranmasına vesile olacak. 

Geçen ay “Ailemiz genişliyor!” diyerek hediyeli abone kampanyamızın başladığını söylemiştik. Şimdiden okuyucu ailemizin genişlediğine dair sevindirici haberler ulaşıyor. Bu halkanın büyümesinde dağıtım faaliyetlerinde yer alan kardeşlerimizin payı oldukça büyük. Bu nedenle Semerkand Aile Dergisi ekibi olarak dağıtımcı kardeşlerimize teşekkürlerimizi belirtmek istiyoruz. 

Bir dahaki sayımızda buluşmak dileğiyle…

Derya COMBA