- Genç beyinler ödüllerini aldı

Adsense kodları


Genç beyinler ödüllerini aldı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Mon 23 April 2012, 02:36 pm GMT +0200
Genç beyinler, ödüllerini aldı

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen ilköğretim okulları arası Matematik, Fen ve Teknoloji Yarışması'nda (MAFETYA) dereceye giren öğrenciler, görkemli bir törenle ödüllerini aldı.

Karşıyaka Yamanlar Koleji'nde gerçekleşen ve 71 ilden gelen 487 okul ve 2 bin 876 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen MAFETYA'nın ödül töreni dün büyük heyecan içinde geçti. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini, Milli Eğitim müdürü ve geceye katılan üniversite rektörlerinin elinden aldı. Törende 6, 7 ve 8. sınıflara 15 bronz, 10 gümüş, 5 altın madalya verildi. Dereceye giren öğrenciler ve danışman öğretmenleri cumhuriyet altını ile ödüllendirildi, öğrencilerin okullarına dizüstü bilgisayar, yazıcı ve dijital fotoğraf makinesi de hediye edildi.

Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap, yaptığı konuşmada, yarışma sayesinde öğrencilerin bilime özendirildiğini vurguladı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, "7 yıldır yapılan bu yarışmayı tüm ülkeye duyuran Özel Yamanlar Eğitim Kurumları'nı ve yöneticilerini kutluyorum." dedi. Yamanlar Bilim Kurulu Başkanı Ömer Gürlü de yarışmada kendi öğrencilerini değerlendirme kapsamına almadıklarını söyledi.

zaman

reyyan
Mon 23 April 2012, 02:43 pm GMT +0200
Çocukları ilim ve bilime teşvik eden, yönlendiren güzel bir uygulama, Rabbim genç beyinleri razı olduğu yoldan  ayırmasın...