- Fotoğrafları yedeklemek için 1 GB alan

Adsense kodları


Fotoğrafları yedeklemek için 1 GB alan

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
melek24
Mon 27 July 2009, 05:40 pm GMT +0200
Ücretsiz olarak sunulan 1 GB alana mobil cihazınızdaki fotoğraflarınızı yedeklemek ve buradan sevdiklerinizle paylaşmak ister misiniz?


SendPhotos, isminden de anlaşılacağı üzere bir fotoğraf gönderme uygulaması. Mobil cihazınız ile yakaladığınız görüntüleri, uygulama ile birlikte ücretsiz olarak sunulan 1 GB boyutundaki alana gönderebiliyor ve dilediğiniz resimleri paylaşabiliyorsunuz.

Oldukça hızlı bir arayüze sahip uygulama ilk açılışta 1 GB ücretsiz alan için üyelik işlemlerini ekrana getiriyor. Üyeliğin hemen ardından da uygulamanın kullanışlı arayüzünden dilediğiniz işlemi yapabiliyorsunuz.


Uygulamanın arayüzü oldukça etkileyici

Fotoğrafları sunucuya göndermek dışında farklı yetenekleri de bulunan uygulama ile dilerseniz mail ile fotoğraf gönderimi yapabilir, arkadaşlarınıza paylaştığınız fotoğrafları görmeleri için davet gönderebilir, kişisel veya herkese açık albümler oluşturabilir ve hatta fotoğraflarınızı sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Henüz beta aşamasında olan uygulama ücretsiz olarak sunuluyor. Buradan desteklenen mobil cihazları öğrenebilir ve dilerseniz uygulamayı indirebilirsiniz.