- Firefox 7'yi özel yapan ne

Adsense kodları


Firefox 7'yi özel yapan ne

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
hafiza aise
Mon 3 October 2011, 04:28 pm GMT +0200
Firefox 7'yi özel yapan ne?


Firefox 7'ye geçmek için 7 neden?

"Firefox 7'ye neden yükselteyim" diyenlerdenseniz, bu 7 maddeyi mutlaka gözden geçirmelisiniz!

Firefox 7, Firefox 6'nın final sürümünün yayınlanmasının ardından 6 hafta sonra resmen indirmeye sunuldu. Mozilla, hızlı geliştirme sürecini devam ettirmekte oldukça kararlı. Ancak daha az güncelleştirme isteyen iş kullanıcıları, buna özel bir sürümle yakın zamanda tanışacaklar. Tüm bunlar bir yana, Firefox'un son sürümüne geçmek için birçok neden bulunuyor. Bu nedenlerin bir çoğu ise hızla ilgili.

1. Bellek yönetimi: Firefox 7, belleği önceki sürümlere göre daha iyi yönetiyor. Mozilla, kullanıcıların yeni Firefox'da sekme açarken, web sitelerindeki menü öğelerine ve düğmelere tıklarken hızlanma hissedeceklerini söylüyor. Mozilla'ya göre çok sayıda sekme açıkken daha iyi bir performans sağlanıyor.

2. Daha hızlı: Firefox 7'deki yeni araçlar, geliştiricilerin işini kolaylaştırıyor. Donanım hızlandırmalı yeni sürüm Canvas, HTML5 animasyonlarını ve oyunları hızlandırıyor.

3. Yeni performans aracı: Firefox 7'deki yeni Telemetry aracı, performans bilgilerini toplayarak Mozilla'ya gönderiyor ve Mozilla'nın gelecekte daha hızlı bir tarayıcı meydana getirmesine yardımcı oluyor (isteğe bağlı olarak).

4. Eklenti desteği: Firefox 7, Firefox 6'nın desteklediği eklentilerin yüzde 99'unu destekliyor. Firefox 8 ile birlikte uyumluluk sorunlarının daha da azalması bekleniyor.

5. Çapraz platform yaklaşımı: Masaüstü ve mobil platformlar arasında WebSockets gibi araçlar desteklenerek, geliştiricilerin cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlar için kesintisiz uygulamalar yazması sağlanıyor.

6. Ücretsiz: Firefox'u kullanmak ve yükseltmek, size herhangi bir ücrete malolmuyor. Ancak Firefox tabi ki bu konuda yalnız değil.

7. Özgür: Firefox'un açık kaynak kodlu olması sayesinde tarayacıyı kullanmanız üzerinde herhangi bir kısıtlama getirilmiyor. Tarayıcı fazlasıyla esnek ve ihtiyaçlarınıza karşı özelleştirilebiliyor.