- Filistinden Hz. Muhammedi (asm) tanıtma kampanyası

Adsense kodları


Filistinden Hz. Muhammedi (asm) tanıtma kampanyası

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Wed 19 September 2012, 03:51 pm GMT +0200
Filistinden Hz. Muhammedi (asm) tanıtma kampanyası

Batı Şeria'daki Filistin Hükümeti'nin Vakıflar Bakanı Mahmud el-Habbaş, ABD'de çekilen provokatif filme tepki olarak Hz. Muhammed'i tanıtma kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Habbaş bu açıklamayı, Hz. Muhammed'e hakaret içeren filmi protesto etmek için yüzlerce vaiz ve imamın katılımı ile Ramallah'ta düzenlenen gösteri sırasında yaptı.

Filistinli Bakan, Suudi Arabistan'ı, Dünya İslam Birliği'ni, Ezher'i ve bütün dünya Müslümanlarını 'Allah'ın Peygamberi Muhammed İşte Budur' isimli projeye destek vermeye çağırdı.

Habbaş, projenin Hz. Muhammed'i insanlara doğru bir şekilde tanıtmayı amaçladığını söyledi.

Hz. Muhammed'e hakaret içeren filmin internetten yayınının durdurulmasını isteyen Habbaş, BM ve Güvenlik Konseyi'nin peygamberlere, dinlere ve kutsallara sövmenin cezalandırılması için bir girişim başlatmasını talep etti.

Peygamberlere hakaret etmenin ifade özgürlüğü olmadığını belirten Habbaş, söz konusu filmin Müslümanların peygamberine ve dinine daha fazla sarılmasına neden olacağını söyledi.

Göstericiler arasında yer alan vaiz İbrahim Taleb, yaptığı açıklamada, Hz. Muhammed'i gerçek anlamda tanıtmak için basına ve din adamlarına büyük görev düştüğünü söyledi.

Yeni Şafak