- Facebooktaki en etkin 5ten biri

Adsense kodları


Facebooktaki en etkin 5ten biri

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Mon 20 June 2011, 04:35 pm GMT +0200
Facebook'taki en etkin 5'ten biri



İnternet araştırmalarıyla bilinen Socialbakers'ın istatistiklerine göre Facebook'ta ilk 5 arasında Avea da yer alıyor.

Tata Docomo (Hindistan) birinci, AT&T (Amerika) ikinci sırada iken,Aveaüçüncü sırada bulunuyor. Onu Verizon Wireless ve Smart Communications izliyor.

Socialbakers, facebook.com/Avea sayfasına bir ay içinde gelen bin 700 kullanıcı yorumunun hemen tamamının cevaplandığına, karşılıkların yüzde 70'inden fazlasının ilk 30 dakika içerisinde verildiğine işaret etti.

Mobil operatör, kampanya ve duyuruları ile hayranlarının sayısını artırıyor. Bir milyon 400 bin 238 takipçisiyle Türkiye'de Facebook'u en etkin kullanan markaların başında gelen Avea, Socialbakers'ın verilerine göre kullanıcılarının da birbirleriyle diyalog kurmasına da imkân tanıyor.

Avea'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Facebook'ta rekor kıran bir marka olmaktan duyulan memnuniyet dile getirilirken, şöyle denildi: "Müşterilerimizi sosyal medyada da yalnız bırakmıyor onlara özgül kampanyalarla hayatlarına renk katıyoruz. Başarılarımızı facebook.com/Avea sayfasından yaptığımız kampanya ve duyurulara müşterilerimizden aldığımız güzel tepkiler ve yorumlarla yakaladık. Başarımızın dünyada geldiği noktayı görmek mutluluk verici. Bugüne kadar sosyalmedyakanallarımızdan yaptığımız hediye maç,konserve muhtelif etkinlik biletleri, ücretsiz haftalık lig paketi kampanyalarımız ile büyük beğeni topladık. Yeni kampanyalarımız için hazırlıklarımız devam ediyor."

CİHAN