- Facebook Googleı karaladı mı?

Adsense kodları


Facebook Googleı karaladı mı?

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Sat 14 May 2011, 10:48 am GMT +0200
Facebook Google'ı karaladı mı?



Facebook, Google ile ilgili karalama kampanyası yürüttüğü iddialarına, böyle bir kampanya yürütmeyi düşünmedikleri, bu yönde bir girişimde bulunmadıkları açıklamasıyla karşılık verdi.


   
Facebook'tan ''Google'ı karalama kampanyası yürüttüğümüz iddialarına cevaben açıklama'' başlığıyla yapılan duyuruda şu görüşlere yer verildi:
''Kesinlikle bir karalama kampanyası yürütmeyi düşünmedik ve bu yönde bir girişimde bulunmadık. Amacımız, insanlarınFacebookhesaplarından ya da aldıkları diğer hizmetlerden edinilen bilgilerinGoogleSocial Circles için kullanılmasını onaylamadığının üçüncü kuruluşlar tarafından da teyit edilmesiydi ki nitekim biz de bu amaçla bilgi kullanımını ve teminini onaylamıyoruz.
Burson-Marsteller'den bu konuya dikkat çekmesini ve bunu yaparken tümmedyakuruluşları ve analistler tarafından bağımsız olarak teyit edilebilecek halka açık bilgileri kullanmasını istedik. Bunlar ciddi meseleler ve biz bu konuları ciddi ve şeffaf bir biçimde kamuoyuyla paylaşmalıydık.''
Çeşitli haberlerde Facebook'un, halkla ilişkiler şirketi Burson-Marsteller ile anlaşarak Google'a karşı karalama kampanyası yürüttüğü iddiaları yer almıştı.