- Eyyüp Peygamber Camii birinci oldu

Adsense kodları


Eyyüp Peygamber Camii birinci oldu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Fri 23 September 2011, 03:20 pm GMT +0200
Eyyüp Peygamber Camii birinci oldu    

DİYANET İşleri Başkanlığınca düzenlenen ‘’Cami Bahçe ve Çevresini Güzelleştirme’’ yarışmasında, Şanlıurfa’dan Eyyüp Peygamber Camii birinci oldu.
 
 Şanlıurfa Müftü Vekili Mustafa Erdem, yaptığı açıklamada, Camiler Haftası faaliyetleri kapsamında, Türkiye genelinde ‘’Cami Bahçe ve Çevresini Güzelleştirme’’ yarışmasının düzenlendiğini hatırlattı. Yarışmanın amacının camilerin çevresini daha düzenli ve yeşil alanını bol hale getirmek olduğunu ifade eden Erdem, yaptıkları değerlendirmenin ardından merkezdeki Eyyüp Peygamber Camii’nin birinci, Viranşehir’deki Kemal Veysi Tepret Camii’nin ikinci, Siverek Bahçelievler Camii’nin ise üçüncü olarak seçildiğini bildirdi. Birinci olan Eyyüp Peygamber Cami İmamı Mehmet Çelik de aldıkları dereceden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, cami etrafında yaklaşık 5 bin metrekare yeşil alanın bulunduğunu söyledi. Çiçek, caminin Osmanlı mimarisini yansıttığını ve yaklaşık 3 bin kişinin aynı anda namaz kılabildiği aktardı.

YENİASYA 

reyyan
Fri 23 September 2011, 07:29 pm GMT +0200
MaşaAllah ne güzel, Rabbim bizlere de o camilerde namaz kılıp ibadet etmeyi nasip eylesin ve dilerim tüm camilerimiz bu dereceye ulaşır.Paylaşım için teşekkürler, Selam ve dua ile....

mavi derinlik
Mon 26 September 2011, 11:49 pm GMT +0200
     Rabbimiz güzelliklerini daim cemaatlerini bol eyle Camilerimizin..