- Evrimciler ders kitaplarından çıkacak

Adsense kodları


Evrimciler ders kitaplarından çıkacak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Thu 3 March 2016, 08:34 am GMT +0200
Evrimciler ders kitaplarından çıkacak

Evrimciler ders kitaplarından çıkacakMilli Eğitim Bakanlığı gelecek yıl ders kitaplarından Darwin ve Freud gibi bilim insanlarının görüşleriyle ilgili bölümleri çıkarmaya ve yerine dini unsurlar eklemeye hazırlanıyor.
DARWIN VE FREUDÇU GÖRÜŞLER MÜFREDATTAN ÇIKARILIYOR...

Bakanlığın bu hazırlığı; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde İnsan Hakları Komisyonu'nun bünyesinde kurulan Mülteci ve Sığınmacıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu'nda sunum yapan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük'ün ağzından açıklandı...

AKP Isparta Milletvekili Said Yüce'nin ders kitaplarından  Darwin ve Freud'un görüşlerini  destekleyen  ve yerine dini unsurlar eklenmesini  talep etmesi üzerine, Müsteşar Yardımcısı gelecek yılın hedefinin zaten bu konu olduğunu açıkladı.

İki isim arasındaki diyalog, tutanaklara şöyle yansıdı:

"SAİT YÜCE (Isparta) – Bir cümleyle söyleyeceğim: Sadece ayaklanmak değil, ilave edilmek de. Yani, ırkçılığın zararları ya da materyalist, Freudcu, Darwinist görüşler yerine, tevhidi inancı önceleyecek bir dilin kullanılması eğitimde. Yani ayıklamak ayrı, zararlıları çıkarabiliriz ama mutlaka faydalı olanları da koymak.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCISI YUSUF BÜYÜK – Yerine de mutlaka... Doğrudur, zaten, müfredat bu yılın ana hedefi olacak."

Karşı Haber

ceren
Thu 3 March 2016, 01:26 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Imanin esaslarina ters dusuncede olan ve cocuklarin kafa karisikligini onleme acisindan uygulanacak ise bence iyi bie hizmet olur insallah...

Alican 7-B
Mon 21 March 2016, 10:15 pm GMT +0200
Aleyküm Selam ve rahmetullahi ve beraketuh.  Milli Eğitim bakanlığından böyle güzel haberler duymak gerçekten bizleri etkiliyor. Böyle güzel uygulamalar her zaman devam eder inşAllah. Rabbim paylaşım için razı olsun.