- Esed, camide namaz kılan sivilleri bombaladı

Adsense kodları


Esed, camide namaz kılan sivilleri bombaladı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Fri 19 October 2012, 06:11 am GMT +0200
Esed, camide namaz kılan sivilleri bombaladı



Suriye'de Beşşar Esed yönetimine bağlı savaş uçakları, bugün Halep'te ikindi namazını kılan sivillere bomba yağdırdı.

Suriye'de Beşşar Esed yönetimine bağlı savaş uçakları, bugün Halep'te ikindi namazını kılan sivillere bomba yağdırdı. Yerle bir olan camide çok sayıda kişi öldü.

Suriye'de yönetime bağlı ordu ile Özgür Suriye Ordusu arasında çatışmalar devam ederken, ordu en şiddetli çatışmaların yaşandığı Halep'te bir camiyi bombaladı. Yönetime bağlı uçaklar bugün Halep'te Nur el Şuheda Camii'nde ikindi namazı kılan sivilleri hedef aldı. Savaş uçaklarından içine patlayıcıların konulduğu varillerin atıldığı cami yerle bir oldu. Caminin içinde onlarca kişi ise feci şekilde öldü. Patlama sonrası caminin olduğu yere gelenler enkaz altından cesetleri çıkarmaya çalışırken, bir yandan da hayatta kalması ümidi ile yakınlarını aradı.

Muhalifler tarafından internete yüklenen görüntülerde yakınlarını kaybedenlerin, "Allah'ın evi hedef alındı. Bu insanlar namaz kılıyorlardı. Namazdaki insanalar üzerine Tnt dolu variller atıldı. İnsanlık nerede, Müslümanlar neredesiniz?" feryadında bulundukları görüldü.

Haberler

sumeyye
Fri 19 October 2012, 07:22 am GMT +0200
s.a.. ; içler acisi bir durum ve insanlik dişi bir davraniş daha sözde müslüman diye geçinen bu kişiyi Rabbim'e havale ediyorum..! Namaz kilan o kadar müslüman kardeşlerimiz inşaallah şehitlik mertebesine erişmişlerdir fakat bu zulme daha fazla sessiz kalinmamali yalnizca bir ülke değil birçok ülke karşi çikip gerekeni yapmalilar birlikten kuvvet doğar..Bu mübarek günde , Rabbim c.c bu zulmü durdursun ve kardeşlerimizin de günahlarini affeylesin inşaallah..

Nurefşan
Fri 19 October 2012, 09:38 am GMT +0200
Allah(cc)hidayet versin inşaallah...

hafiza aise
Fri 19 October 2012, 12:58 pm GMT +0200
Yazıklar olsun. Aynen abla katılıyorum. SÖZDE MÜSLÜMAN. Hatta münafık... Sözleriyle uygulamaları birbirini tutmayan bir münafık. Bu mübarek günlerde insanlara yaşattığı zulümün karşılığını hesap gününde kat kat alır inş ... Amin Rabbim kardeşlerimizi şehitlerle haşretsin.

ehlidunya
Fri 19 October 2012, 03:34 pm GMT +0200
Allah bu zalimin elinden orada yaşayan müslümanları kurtarsın ülkenin başına hayırlı mübarek birinin gelmesini temenni

ediyorum.Ölen kardeşlerimize allah şehitlik mertebesini nasip etsin...

nurettin60
Sat 20 October 2012, 12:48 am GMT +0200
Allahın selameti üzerinize olsun din kardeşlerim .. bunlar kulleyen iftira ben halepte yaşamış biri olarak emevi camiine en çok sahip çıkan ve önem veren esed ve ailesidir gözümüzle görmediğimiz söylentilere böyle inanarak insanların günahına giriyoruz allah af etsin bizleri ..

SevD@_GüLü
Sat 20 October 2012, 06:20 pm GMT +0200
aleyküm selam zalimin zulmü varsa mazlumun Allahı var Allah ıslah etsin....üzücü görüntüler...