- Engelsiz camide ilahi korosu kurdular

Adsense kodları


Engelsiz camide ilahi korosu kurdular

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sat 9 August 2014, 10:55 pm GMT +0200
Engelsiz camide ilahi korosu kurdular



Antalya’daki bir caminin girişine konulan engelli asansörü sayesinde Kur’an öğrenmeyi başaran engellilerin kurduğu ilahi korosu, beğeni topluyor.
Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi’ndeki İsmet Yüce Camisi’ne geçen yıl kurulan engelli asansörü, mahallede yaşayan engellilerin camiye girmelerinin önündeki en büyük sorunu ortadan kaldırdı. Haftanın 5 günü Kur’an-ı Kerim öğrenmek için camiye giden engelliler, birinci yılın sonunda Kur’an okumayı öğrenmeyi başardı. Engelliler, daha sonra kurdukları ilahi korosuyla dini gün ve gecelerde cami cemaati için ilahi söylemeye başladı.
 
Caminin İmam Hatibi Hasan Koç mahalledeki engellileri ziyaret ederek dertlerini dinlediğini, kendisine caminin içini hiç görmediklerini söylediklerini anlattı. Koç, “Engelli arkadaşlarımız caminin içine girmekten çok memnun kaldı. Hatta gözyaşlarını tutamayanlar oldu” dedi.
 
Akit

MEHMET/8/A/ENES
Sat 9 August 2014, 10:57 pm GMT +0200
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuh, Maşallah ne kadar güzel Allah Teâlâ daim eylesin bu gibi hizmetleri.

saniyenur
Sat 9 August 2014, 11:27 pm GMT +0200
Ve aleykumusselam ve rahmetullahi. İyilikten başka insanı bu denli mutlu eden başka bir şey yok. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun, engelli olsalar da engelleri aşan kardeşlerimizden de razı olsun. Şunu da unutmayalım asıl engel nefislerimizdir.

[Muhammet]
Thu 21 August 2014, 03:22 pm GMT +0200
Ve aleykümselam
Maşşallah mevlam daim etsin bole hizmetleri Rabim bir an önce İnşaAllah sağlıklarına kavuşurlar ..

cerendemir
Thu 21 August 2014, 07:29 pm GMT +0200
Ve aleykümselam.Allah bu hizmeti yapıp,bu kardeşlerimizin oraya gelmesini sağlayan kardeşlerimizden razı olsun.Ve bütün şehirlerimiz deki camilerde de bu hizmet gerçekleşir ve engelli kardeşlerimiz kolaylıkla camilere gelebilir.

Rüveyha
Thu 21 August 2014, 08:12 pm GMT +0200
Bu güzel hizmeti kardeşleirmize sunanlardan Mevlam razı olsun..Herkes gibi kardeşlerimizin camilerde ibadetle yapmalarına hakları var.,İnşaAlah en kısa zaman da ülkemin tüm camilerin de bu hizmet verilir..