- Engelliler için camiye asansör yapılıyor

Adsense kodları


Engelliler için camiye asansör yapılıyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Thu 27 January 2011, 06:12 pm GMT +0200
Engelliler için camiye asansör yapılıyor



Merdivenleri çıkamadıkları için soğuk havada avluda namaz kılmak durumunda kalan engelliler için camiye asansör yapılıyor...

İzmit'te 17 yıldır imamlık yapan Şener İnce, merdivenleri çıkamadıkları için soğuk havada avluda namaz kılmak durumunda kalan engellileri görünce camiye asansör yaptırmak için çalışma başlattı.

Yenişehir Mahallesi'ndeki Rahmet Camii imamı Şener İnce, bir gün cuma namazı çıkışında engelli 2 vatandaşın caminin merdivenlerini çıkamadıkları için soğuk havada dışarıda namaz kıldığını gördüğünü söyledi. Bu durumun kendisini çok üzdüğünü ifade eden İnce, daha sonra mühendis arkadaşlarına danışarak camiye asansör yapılıp yapılamayacağını araştırdığını, olumlu cevap alınca da çalışmalara başladığını anlattı. Cami derneği ve ilçe müftülüğünün de kendisini desteklediğini dile getiren İnce, "Projenin temelini attık. Caminin minaresine yerleştireceğimiz asansörle engelliler camiye çıkabilecek. Minarenin alt kısmı geniş. Burayı asansör için kullanacağız. Engelli vatandaşlarımız yukarı çıkacak ve minare ile cami arasındaki bağlantıdan geçerek caminin içine girecek.'' dedi. İnce, bundan sonra yapılacak olan camilerde asansörlerin olmasının gerektiğine dikkat çekti.

Zaman
 

hafiza aise
Thu 27 January 2011, 06:23 pm GMT +0200
Maşallah imamlarımız ve din görevlilerimiz bilinçlenmiş durumda.Hizmette sınır tanınmıyor.Allah c.c razı olsun inş hizmetlerini daimi kılsın..