- En mutsuz çalışanlar bankacılar

Adsense kodları


En mutsuz çalışanlar bankacılar

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Thu 8 May 2014, 08:09 pm GMT +0200
En mutsuz çalışanlar bankacılar



Anket sonuçlarına göre en az mutlu eden mesleklerden biri olarak ise bankacılık dikkat çekiyor
Türkiye'nin mavi yaka ve ara kademede lider insan kaynakları sitesi Eleman.net'in yaptığı ankete göre, çalışanların yarıya yakını kendi işini yapmanın hayalini kuruyor. 10 binin üstünde katılımın olduğu anket sonuçlarına göre en az mutlu eden mesleklerden biri olarak ise bankacılık dikkat çekiyor.
 
Türkiye'nin alanında lider insan kaynakları sitesi Eleman.net'in ziyaretçileri arasında yaptığı ankete göre gerek kadınların gerekse erkeklerin büyük kısmı çalışma hayatında mutluluğu girişimcilikte görüyor. “Hangi işi yapsaydınız daha mutlu olurdunuz?” sorusunun sorulduğu anketi cevaplayan kadınların yüzde 35,4'ü, erkeklerin ise yüzde 52'si 'kendi işimi' cevabını verdi.
 
Anketi cevaplayan 10 bin 636 katılımcının yüzde 57'sini erkekler, yüzde 43'ünü ise kadınlar oluşturuyor. Girişimciliğin ardından, kadınların yüzde 21'i için öğretmenlik, yüzde 20'si için memurluk en cazip meslek olurken, sıralamanın en altında yüzde 1 ile bankacılık yer alıyor.
 
Cihan

Sevde38
Fri 9 May 2014, 10:10 am GMT +0200
Düşünsenize, trilyonlar elinizde ama sizin değil. Hastaneye gidenlerin, herkesi hasta zannetmesi, kabristana gidenlerin herkesin öldüğünü idrak etmesi, disco ya gidenlerin herkesi eğleniyor ve mutlu zannetmesi, tatile gidenlerin herkesi keyf içinde zannetmesi .... gibi, bankacılar da paraları görünce herkesi parası çok, zengin kategorisine dahil ettiği için , kendisini fakir görüyor ve kendini mutsuz hissediyor. Bu duyguların devamı ise, tükenmişlik sendromuna maruz kalmaya neden oluyor.
Rabbim, parayı amaç değil araç olarak gören , maddeye değil Allah'a perestiş eden kullarından olmayı nasib etsin inş.

yagmur_7-c
Fri 9 May 2014, 01:23 pm GMT +0200
Selamunaleykum;
Rabbim onlara yardım etsin ...Gerçekten ama gerçekten bankacılık çok zor bir iş çünkü beynin fonksiyonları fazla çalışıyor,hesap üstüne hesap bir de müşterilerin hesabıyla uğraş derken yıllar beynin yorulmasıyla geçiyor... Ama unutmayalım ki hiç bir iş çok kolay değildir. Ama gerçekten insan gibi  , işinde iş,hayatında düzgün hayat yaşayan kişiler  hayatta başarılı oluyorlar ve çok zorlanmadan hayatı geçirebiliyorlar... Rabbim celle celalühü da bizleri onlara benzeyen kişiler etsin ve bizleri tembellikten korusun İnşAllah.

Zeynep7D
Fri 9 May 2014, 01:37 pm GMT +0200
herkes sevdiği mesleği yapmalı :) Bankacılık mesleğini seçen insanlar demek ki mesleklerinden hoşlanmıyorlar :)

Tuğçe 7/D
Fri 9 May 2014, 01:50 pm GMT +0200
Zeynep arkadaşıma katılıyorum. Bir kişi eğer sevmediği bir mesleği yaparsa hem başarısız hemde mutsuz olur.