- En güzel bayram hediyesi

Adsense kodları


En güzel bayram hediyesi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 30 August 2011, 03:29 pm GMT +0200
En güzel bayram hediyesi

  Durhanım Yılmaz... 50 yaşında. Yanlış tedavi sonucu yürüyemez hale gelmiş. 15 yıl önce eşinden ayrılmasının ardından bakamadığı oğlu ve kızını devlet yurduna vermiş.
Komşularının ve vakıfların yardımıyla ayakta duruyor. Onunkisi çile ve acıyla örülmüş bir hayat... Şimdi yalnız yaşıyor. Bayramlarda yalnızlığı daha da derinleşiyor. Ancak bu yıl biraz farklı. Çünkü, yıllardır beklediği hediyeye kavuştu. Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği, 'Tane tane kapak topla bir engelli sevindir' projesiyle Durhanım Yılmaz'ın rüyasını gerçekleştirdi. Oturduğu yerden kalkamadığı için yatağında uyuyamayan kimsesiz kadın, kendisi için özel yaptırılan tekerlekli sandalyeye kavuştu. "5 yıldır uyuyamıyordum." diyen Yılmaz, yatağında çektiği rahat bir uyku ile bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşadı.

zaman

saniyenur
Tue 30 August 2011, 10:09 pm GMT +0200
Bu durumda olan binlerce kardeşimiz var. Rabbim bu kardeşlerimiz üzerinden yardımlarını esirgemesin. Bir kapaktan da ne olurmuş diyenlere güzel bir örnek olmuş. İnş bundan sonra ben de kapak konusunda daha dikkatli olacağım.
Allah razı olsun haber için.

mavi derinlik
Tue 30 August 2011, 11:27 pm GMT +0200
        Ne kadar üzücü.. Bizim her gün artık farketmeden rasgele yaptığımız davranışlarımızı yapamadığından dolayı hayatı kararmış bir insan...!! Rabbimiz yardımcıları olsun bu durumdaki kardeşlerimizin imtihanlarında.. Bu yapılmış hayır ile İnşaallah bir nebze derdine çözüm olur...

SevD@_GüLü
Wed 31 August 2011, 11:44 am GMT +0200
çok sevindirici bir haber Allah tüm engelli kardeşlerimize yardım etsin inşAllah...
Allah razı olsun çok güzel haber