- Elimize Yeni Kitaplar Alalım

Adsense kodları


Elimize Yeni Kitaplar Alalım

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
YBNGL
Sun 22 August 2010, 04:33 pm GMT +0200
ELİMİZE YENİ KİTAPLAR ALALIM
Okuma alışkanlıkları olanların okumadan durmayacağı kesin. Ancak bu coşkun rahmet dikkate alınarak bu ayda öyle sıradan, eften püften kitaplar değil insanın manevi oluşumuna katkı yapacak kitaplar tercih edilmeli. Efendimizin hayatını okuduysanız bu kez bir başka kaynak veya yazarın kaleminden onun seniye-i hayatlarını okuyun, çok yeni şeyler öğrendiğinize şahit olacaksınız.

rabiayldz
Thu 31 March 2016, 06:50 pm GMT +0200
Selamun aleyküm ve rahmatululahi ve berakatuh.Kitap okumak çok güzel bir şey.Ama vakit bulamayanlar ne yapıcak ki?.Tabiki kitap okumuyacak.Ama onlarda kitap okur inşAllah.Farklı farklı kitap okumak gerekir.İnsan bilmediği şeyleri öğrenmek ister.O yüzden de farklı farklı kitap okuması gerekir.Ya da ilim dünyasına girebilir.Buradan da bilmediği şeyleri öğrenebilir.İnşallah bilmediğimiz şeyleri öğreniriz ve bizlerde öğretiriz kardeşlerim.
                            AMİN AMİN AMİN KARDEŞLERİM....
Allah c.c razı olsun.

hatice öncü 7B
Thu 31 March 2016, 06:56 pm GMT +0200
   Kitap okumak kula çok şey kazandırır...O yüzden kul bilgili olup hata veya günah işlemek istemiyorsa bol bol kitap okumalı..Allah teala unu yapan hayırlı nurlu kullarından eylesin.........

selma 8-D
Mon 6 June 2016, 05:43 pm GMT +0200
Selamün aleyküm
    Okuyacağımız kitaplar efenfimizi hayati sahabeler yani dini kitaplar olmalıdır çünkü onlar bizim için cok çok önemli rabbim bizlere öyle kitap okumayi nasip etsin inşaallah...:)

Mevsimsiz
Mon 6 June 2016, 05:54 pm GMT +0200
Tenhibü'l gafilin ve bustanü'l arifin ( Ariflerin bahçesinde gafletten uyanış) bu kitabı okumanızı tavsiye ederim