- Ekonomi günahlar yüzünden bozuldu

Adsense kodları


Ekonomi günahlar yüzünden bozuldu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
neslinur
Wed 5 May 2010, 12:11 am GMT +0200


Cübbeli Ahmet Hoca:Bir insan günde 700'den fazla günah işlediyse fabrika gibi çalışmış demektir

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen ''Resululallah'a Saygı'' adlı konferansa konuşmacı olarak katılan Cübbeli Ahmet Hoca  vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Boğazlarını üşüttüğünü ve antibiyotiklerle ayakta kaldığını söyleyen Cübbeli Hoca, herkesin Allah'a muhtaç olduğunu söyleyerek, "Cenazelerde mevtayı nasıl bilirsiniz der hoca. Herkes de iyi biliriz der. Ben bu güne kadar kötü biliriz diyenini görmedim. Bunlar hep iyi adamlar demek ki. Duaların anlamını bilmiyor" şeklinde konuştu.

''ALLAH'IN KİMLİĞİNİ BİLMEZSEN YANDIN''

Cebinden nüfus cüzdanını çıkararak bu bizim kimliğimiz, peki o zaman Allah'ın kimliği nedir diyen Cübbeli Hoca, "O da kuluvallahi-ehad. İstersen ordinaryus ol eğer Allah'ın kimliğini bilmezsen yandın. Bir futbol takımını sorsan futbolcunun ayakkabı numarasına kadar söylerler ama iş Allah'a gelince kimseden ses soluk çıkmıyor" diye konuştu.

''EKONOMİNİN BOZULMASI GÜNAHLARDAN DOLAYI KAYNAKLANIYOR''

Cübbeli Hoca, "Bir insan nasıl öldürülür. Biz sinek öldüremiyoruz. Polis aracını tarıyorlar, askerin yoluna mayın döşüyorlar. Bunları yapanlar ahirette yanacak. En kötüsü polis ve asker öldürmek. Allah herkesle tek tek konuşacak. Ekonominin bozulması günahlardan dolayı kaynaklanıyor. Hep Allah'tan af isteyeceğiz. Bir insan günde 700'den fazla günah işlediyse fabrika gibi çalışmış demektir. Bir insan bir günde 700 günah işleyemez. Ben bile bir günde 7 tane günah işleyemem" dedi.

En son olarak Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını belirten Cübbeli Hoca, ülkenin düzeninin bozulması için ellerinden geleni yapanların olduğunu ifade etti. Yaklaşık bir saat konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, zaman zaman yaptığı esprilerle vatandaşları güldürdü. Konuşması sonrasında korumaları tarafından güçlükle aracına götürülen Cübbeli Hoca, kendisinin iyi karşıladığını söyledi.

Haber Türk

Hryş
Wed 5 May 2010, 10:37 am GMT +0200
cübbeli hoca alem ya, ee doğru sölemiş aslında..

Çiçekler
Wed 5 May 2010, 08:19 pm GMT +0200
bu adamı çok tanımıyorum o yüzden yorum yapamıyacağım

Mehmed
Wed 5 May 2010, 10:37 pm GMT +0200
her şeyden bir ders alınması gerektiği gibi tabii ki ekonominin bozulmasından da bir ders almak lazım

elveda
Thu 6 May 2010, 08:41 pm GMT +0200
hoş konuşuyor katıldığı programlar kaçırılmıyor tekrarı bile,  ama tam olarak ne düşündüğümü bilemiyorum açıkcası

sevr
Fri 7 May 2010, 11:03 pm GMT +0200
  Allah kendisinden razi olsun. Sunun surasinda kac tane Ehl_i Sünnet alimi kaldi.
  Rabbim,bizleri sevdiklerinin bi dunyada peslerinden, ahirette yanlarindan ayirmasin.
                           AMIIN;