- Efendime

Adsense kodları


Efendime

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
sidretül münteha
Thu 21 October 2010, 07:16 pm GMT +0200
Efendim"e...



 
 
Sonsuzluğa uzanan ellerim ..ah ile dolanan yüreğim..şimdi sensizliğin rüzgarı esmekte gönlüme..bilmem ne zaman uğrarsın bu illere..yokluğunun sancısında olan ümmetine..bir yar demezmisin efendim..kor ateşlerde olan ellerimiz..zindanlarda gezen ruhumuz..umutla beklemekte gözlerimiz..hic olmazsa rüyalarımıza misafir olmaz mısın Efendim..

günler geçerken bilmem ben nelerden geçiyorum..yoksa ben miyim geçen günlerden..aylardan,,yıllardan ..yollardan yürüken..ben mi geriye bırakıyorum yolu..yoksa o mu beni ardına atıyor..sahile vuran dalgalar bana mı vuruyor kıyıya mı..neresindeyim hayatın ..Sen in hayatının..seherlere bile uyanmayan yüreğim..nasıl varabilir yoluna..nasıl erişir bu kalp sana..

şimdi binbir hece dolaşırken beynimde ..düzenli bircümleyle karşına gelememekten korkuyorum..

yanlış notalar dolaşıyor ruhumda..onları birtürlü atamıyorum ..karanlıkta kalmış kendi karartısına boyanmış nefsimle ilerliyorum.


sevda ikliminde bir damla yağmurda bu kuru dalcığa vermez misin Efendim?

nurunla bu karanlıkları aydınlatmaz mısın Efendim?

ellerini bekleyen aciz bir kızçocuğuna tebessümünü sunmazmısn Efendim?

gel de bir merhamet yağdır yitirilmişliğimize ,bu yitik halime Efendim..?

 hayat..hayat seninle can bulur ancak..kurumuş çöllere benzeyen ruhumuz ancak seninle rahmet bulur..seninle yeşerir gönüllerimz..karanlık geceler seninle kendini gündüze bürüyüverir..eser kalmaz siyah örtüden..çıkmaz sokaklarda çırpınan ruhumuz seninle diriliverir..seninle yükselir..ne çıkmaz sokak kalır nede çırpınan bir ruh..ruh dilleniverir..işte selamete çıkmak bu olsa gerektir deyiverir.

 gözlerimiz seni görse işte görmek bu olsa gerek diye dillenecek..bir geliversen bu garip yurda yüreklerimiz gül-len-ecek ..yar ardından koşsak yetişemeyiz ..dizelerimiz fersiz..yollarımız pusulasız ..bilmem haberdar mısın bu canlar sensiz..ve bir coğu senden habersiz..!

şimdi sensizliğin sesini dinleyen ruhumuz seni bekliyor..

seni bekliyoruz Efendim..



ALıNTI