- Dokunmak

Adsense kodları


Dokunmak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ezelinur
Sat 13 March 2010, 05:22 pm GMT +0200


Haşir meydanındaki insanlar, ebed ülkesine uçmak için sabırsızlanıyordu. Peygamberler, şehitler ve büyük veliler için herhangi bir problem yoktu. Ancak diğerleri, “Elli bin sene sürer” denilen bu yolu, dünyadaki hayatlarının karşılığı olan bir vasıta ile aşmak durumundaydı. Her insan, sevap ve günahlarını ortaya döküp ince hesaplar yaparken, sermayeleri yetmeyen bazı gençler bir araya geldi ve kendilerine gözcülük eden meleğe başvurarak: Bizler, dünyada iken meşhur bir yarışmaya katılmış ve ellerimizi günler boyu süren bir sabırla lüks arabaların üzerinden çekmeyerek onları kazanmıştık, dedi. Bu gayretimize karşılık o arabaların verilmesini istiyor ve bu zorlu yolu onlarla aşmayı planlıyoruz. Melek, yarışmanın detayını öğrendikten sonra: Yanlış şeye dokunmuşsunuz, dedi. Sizin arabanız, o yolda gitmez. Gençler, biraz ilerideki insanları göstererek: Şuradaki insanların da bir şeylere dokunduğu söyleniyor, diye itiraz etti. Ama şimdi Cennete uçuyorlar. Evet!.. dedi, melek. Onlar da dokundular. Hem de günde sadece bir saatçik. Bir saat mi?..diye atıldı gençler. Oysa bizler günler boyu çekmedik elimizi. Uyumadık, aç kaldık, nerdeyse ölüyorduk. Peki onlar nelere dokundular? Seccadeye, dedi melek. Küçük bir seccadeye. Şimdi ise onlarla uçuyorlar.

 Cüneyd Suavi

RAMAZAN 7/D
Tue 25 August 2015, 01:29 am GMT +0200
Es Selamün Aleyküm . Yüce ALLAH'ın bizlere verdiği koskoca hayatın her gününün 1 saatini dininizin direği olan namaz ibadetine ayırmalıyız , ayırmak zorundayız ve ayıracağız inşALLAH . Rabb'im namazımızı hizmetimizi daim etsin , samimiyetle hizmet edip ibadetlerimizi yapmayı nasip etsin inşALLAH .
ALLAH c.c. razı olsun .

ikranur 7d
Tue 25 August 2015, 03:08 am GMT +0200
Ve aleykümüsselam ve rahmetullah. bizler bu koskacaman günde hem ibadetimizi hemde hizmetimizi yapmalıyız. Rabbim bizleri ibadetini ve hizmetini yapanlardan eylesin.
Allah (c.c.) razı olsun.

Bilal2009
Sat 29 August 2015, 06:34 pm GMT +0200
Ve aleykümüsselam ve rahmetüllah, Kurtulanlar insanlardır. İnsan ise kuldur. Kulun görevi de zahiri ve batını ile Allah'a (celle celalühü) teslim olmaktır. Rabbim (celle celalühü) bizleri teslim olanlardan eylesin.

ceren
Sat 29 August 2015, 06:54 pm GMT +0200
Aleykümselam.Rabbim razı olsun paylaşımdan kardeşim.Rabbim bizleri namazını hakkıyla ve vaktinde kılan,onun feyzine eren ve ahiretini,cenneti kazanan kullardan eylesin bizleri inşallah...

melda 6D
Sat 29 August 2015, 07:00 pm GMT +0200
Selamün aleyküm. Çok güzel bir kıssa.Ders verici. Rabbim bizi namaza davet ediyor. Günde 1 saatimizi ayırmalıyız. Rabbim cennetinde peygamberimize komşu eylesin.

Kevšer
Sat 29 August 2015, 09:37 pm GMT +0200
Aleykümüsselam ecmain .Rabbim hakkıyla namazlarımızı eda etmeyi nasip eylesin inşaAllah.

 Müminlerin kılması gereken namazın nitelikleridir..Ama insan bazen huşu içinde namaz kılar bazen de vesveseler için de kılar..mesela namaza devam etmek ve onu her ne olursa olsun bırakmamaktır...elbette huşu içinde namaz kılmak önemlidir..ama insan oğlunun her anı her anını tutmuyor..Öyle namaz kılarız ki o namazın hiç bitmemesini isteriz..işte huşu içinde kılınan namaz budur..namazda acele etmek iyi değildir..namaz da insana acele ettiren şeytandır.Dikkat edin ki kuran da allah ın bildirdiği üzere şeytan bizim düşmanımızdır ve o halde bizde ona düşman olmalıyız..şeytana karşı yapılan en büyük düşmanlıkta namaz kılmaktır..Onun en önemli silahı görünmez olmasından kaynaklanır..zira şeytan insanlara görünse idi kimse her halde şeytanı göre göre dediğini yapmazdı..selam ve dua ile.


Rüveyha
Sun 30 August 2015, 12:26 am GMT +0200
Ve aleykumusselam.Âmin ecmain İnşaAllah kardeşlerim..Namaz bize verilmiş eşsiz hediyelerden biri..Rabbim gafletten uyandırsın secde eden kullarından kılsın ümmet-i Muhammedi..Rabbim razı olsun

mevlüde06
Sun 30 August 2015, 10:32 am GMT +0200
Ve aleykumusselam ve rahmetullah..kissanin son cumlesi cok anlamli,tesirli..
Allah razi olsun.Rabbim bizleri secdeden gafil eylemesin insallah.

AyşeSungur7-B
Sun 20 December 2015, 11:42 pm GMT +0200
Esselamu aleyküm ve rahmetullah; Çok güzel ve ders verici bir kıssa. Namazlarımızı kılıp cennete gidenlerden oluruz inşallah.

Allah razı olsun.

Mustafa/Samed
Mon 21 December 2015, 02:15 pm GMT +0200
Ve Aleykümüsselam. Paylaşım için Rabbim razı olsun.

Yağmur Gümüş 8-B
Mon 21 December 2015, 02:26 pm GMT +0200
Bismillah...
Bizler günümüzün 1 saatini ibadetle geçirmeliyiz. Bu bir saati Allah`ın rızasını kazanmak için ayırmalıyız.
Paylaşım için teşekkürler.