- Diyarbakırlılar Peygamber için toplandı

Adsense kodları


Diyarbakırlılar Peygamber için toplandı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Tue 26 April 2011, 01:52 am GMT +0200
Diyarbakırlılar Peygamber için toplandı



Diyarbakır’da dün “Kutlu Doğum” programına katılan yüzbinlerce insan, Peygamber Efendimiz için; “Sana canımız feda olsun ya Muhammed” diye haykırdı...

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda düzenlenen “Hebibe Xweda-Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed (s.a.v)” isimli kutlu doğum programına yüz binlerce Peygamber aşığı katıldı. Başlama saati 13.00 olarak duyurulsa da sabahın erken saatlerinden itibaren Diyarbakır İstasyon Meydanı’nı dolduran yüz binler, program başlayana kadar tekbirler getirip marşlar, ilahiler söyledi.

SADECE TEVHİD BAYRAKLARI VARDI


Kur’an-ı Kerim tilavetiyle, saat 13.00’te başlayan ve Kürtçe mevlit ve ilahilerin okunmasıyla devam eden programda sık sık salâvatlar ve tekbirler getirildi. Diyarbakır semalarında yankılanan tekbirler ve okunan Kur’an-ı Kerim, müthiş bir atmosferin yaşanmasına sebep oldu. Hiçbir vakfın, derneğin ya da partinin bayraklarına izin verilmeyen mitingde sadece Peygamber Efendimiz’e olan sevginin gösterildiği afişler ve Kelime-i Tevhid yazılı bayraklar, siyah, yeşil ve beyaz sancaklar yer aldı. Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda ortaya çıkan muhteşem görüntü ve yaşanan manevi atmosfer, “İşte Kürt halkı budur. Bizim ruhumuz bu” söyleminin görüntüsü gibiydi.

Akit

 

sümeyra
Tue 26 April 2011, 12:53 pm GMT +0200


    Bence görüntü muhteşem..Zaten manevi değerlerde birlik sağlamak,o bölgede sükunetin sağlanması adına tek çözüm yolu gibi görünüyor..Rabbim;bu vesileyle kardeşlik ortamının oluşmasını nasib eder inşaallah..

Salihalp
Tue 26 April 2011, 03:15 pm GMT +0200
Bu görüntüler yalnızca fotoğraf karesine sığanlardır diye düşünüyor ve Maşallah diyorum..
Ablacım duanada yürekten amin diyorum...

reyyan
Tue 26 April 2011, 04:21 pm GMT +0200
Amin Sümeyra ablacım, birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek isteyenlere güzel bir manzara olmuş.Rabbim daim eylesin.Tüm müslümanların kardeş olduklarını dünya alem duysun...