- Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü

Adsense kodları


Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Wed 20 May 2015, 01:15 pm GMT +0200
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Filistin temasları kapsamında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüştü.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Ramallah’taki Devlet Başkanlığı’nda yapılan görüşmede Türkiye'nin Filistin davasına verdiği desteği dile getirerek, Diyanet İşleri Başkanlığının, Kudüs'e destek olmak amacıyla, Türkiye'den yapılan umre programları kapsamında Kudüs'ün de ziyaret edildiğini belirtti.

Başkan Görmez, Filistin ziyareti kapsamında halkın, çektiği sıkıntılara ve zorluklara rağmen işgalciler karşısındaki dik duruşunu, toprağına ve kutsalına bağlılığını gördüğünü sözlerine ekledi.

Filistin Devlet Başkanı Abbas da, Arap ve İslam ülkelerinden Filistin ve Mescid-i Aksa'ya yapılan ziyaretlerin, Filistin halkının yanında durmak ve işgalcilerin kutsallara karşı dayattığı ablukayı kırmak açısından önemli olduğunu söyledi.

MELİKE 7D
Wed 20 May 2015, 04:02 pm GMT +0200
bu paylaşım için çok teşekkurler

besiye7A
Thu 21 May 2015, 07:18 pm GMT +0200
Allah razı olsun😃😄

ceren
Thu 21 May 2015, 07:57 pm GMT +0200
Aleykümselam.Rabbim razı olsun paylaşımdan Halim abi.Rabbim Filistinli Müslüman kardeşlerimize birlik beraberlik ve İslam adına zafer nasip etsin inşallah...