- Diyanet Aylık Dergi’den Ramazan sayısı

Adsense kodları


Diyanet Aylık Dergi’den Ramazan sayısı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Sun 21 June 2015, 03:23 am GMT +0200
Diyanet Aylık Dergi’den Ramazan sayısı

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Diyanet Aylık Dergi” Ramazan’a özel dosya ile okur karşısına çıktı.

“Vakit İyilik Vakti Bu Ramazan ve Her Zaman” başlığıyla dikkat çeken Diyanet Aylık Dergide, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan farklı yönleriyle ele alındı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in “Ramazan ve İyilik” konulu başyazısının bulunduğu dergide, Ramazan’ı farklı boyutlarıyla değerlendiren yirmi üç makale yer alıyor. Bu makalelerde dinî, kültürel, tarihi ve sosyal boyutlarıyla Ramazan ayı anlatılıyor.

Akademisyenlerin, Diyanet mensuplarının, uzmanların ve din görevlilerinin yazılarıyla çıkan dergi, yurt içinde il ve ilçe müftülüklerinden; yurt dışında din hizmetleri müşavirlikleri ve ataşeliklerinden temin edilebiliyor.

Dergi ayrıca Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü internet sayfasından ve akıllı telefonlardaki “Diyanet Dergilik” uygulamasından da okunabiliyor.

ikranur 7d
Sun 21 June 2015, 02:43 pm GMT +0200
ve aleykümüsselam ve rahmetullah. allhım bu yolda ilerleyen diyanet başkanlıgına ve bu diyanet işleriyle ugraşıp emegi geçen bütün herkesden allah razı olsun. emeklerini zaay etmesn inşllh. a.e.olun.

neslihan
Sun 21 June 2015, 02:56 pm GMT +0200
Diyanet yayınları da güzel oluyor abone değilim fakat gördüğüm zaman okurum. Allah razı olsun.

sumeyye
Sun 21 June 2015, 03:59 pm GMT +0200
s.a.. , Ramazan-i Serif'e özel yayinlanan her makale ayri güzeldir diyanetin aylik derigisini de okuyanlardan oluruz insaallah.