- Dindar nesil

Adsense kodları


Dindar nesil

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Mon 6 February 2012, 05:40 pm GMT +0200
Destici: Başbakan'ın 'dindar nesil' sözünü önemsiyoruz

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 'dindar nesil yetiştireceğiz' sözlerini önemsediklerini söyledi.

Destici, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan'ın dindar nesil yetiştirilmesi yönündeki sözlerine temas ederek, "10 yıllık istatistiklere bakılmalı. Hem gençliğin hem de milletin kültür yapısının nasıl bozulduğunu ve yanlış davranışların bu millete nasıl aşılandığını, bazı görsel ve yazılı medyada hiçbir tedbir alınmadığını gördük." dedi.

Yeni anayasa ile ilgili düşüncelerini de dile getiren BBP lideri, 28 yıldan bu yana Türkiye'yi sivil iradenin yönettiğini ancak hâlâ cunta anayasasının devam ettiğini belirtti. Anayasa'dan en çok mağdur olan siyasi hareket olarak Türkiye'nin cuntacıların yapmış olduğu anayasadan kurtulması gerektiğine işaret etti. Destici, şunları söyledi: "BBP olarak biz üzerimize düşeni yerine getirdik. Bundan sonra da yeni anayasa için çalışmalarımızda gayret edeceğiz. Hükümete çağrım, bu işte bahane aranmasın. Siyasi partiler çatışma alanları oluşturarak, uzlaşma komisyonundan çekilirse, hükümete düşen görev sivil toplum kuruluşlarından meslek odalarına ve üniversitelere kadar kendi görüşleriyle bir taslak oluşturup, Meclis'e sunmak. Sonunda da yeni anayasa için seçime gitmek için millete dönecek."

zaman