- Deterjansız çamaşır yıkamanın formülü

Adsense kodları


Deterjansız çamaşır yıkamanın formülü

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 27 September 2011, 04:04 pm GMT +0200
Deterjansız çamaşır yıkamanın formülü bulundu

ÇAMAŞIR YIKAMA TOPU

Çevre için zararlı hem de cebinizdeki parayı azaltan kimyasal deterjanlar olmadan bütün çamaşırlarınızı hızlı ve etkili bir şekilde yıkayabileceğiniz bir yöntem var artık: Çamaşır Yıkama Topu! Tek yapmanız gereken Çamaşır Yıkama Topu' nu yıkanacak çamaşırlarınızın içine atmak; Çamaşır Yıkama Topu piyasadaki bütün deterjanlar gibi çamaşırlarınızın yıkanmasını sağlar, renklilerle beyazları korur.

Ancak deterjanların aksine, Çamaşır Yıkama Topu zararlı fosfat ya da kimyasal bileşenler içermez. Deterjanın olmaması demek, kimyasalın olmaması demektir. Çamaşır Yıkama Topu ile hem kıyafetlerinizi hem de çevreyi korumuş olursunuz.

Deterjanların bileşiminde bulunan fosfat ve kimyasalların yıkanan çamaşırlarınıza nüfus ederek deri tahrişine neden olurken, kıyafetlerinizin de zamanla ton kaybetmesine ve kumaş dokularının bozulmasına yol açar.

En önemlisi de, bir ölçek deterjanla yalnızca tek sefer çamaşır yıkayabilirken, 1 adet Çamaşır Yıkama Topu ile 2000 yıkama yapabilirsiniz ! Buda 3,5 sene demektir Yani 3500 TL cebinizde kalacaktır.

Şimdi şipariş verin www.camasiryikamatopuburda.com

Dikkat %100 Para İade Garantisi Veriyoruz!

Kullanıp Beğenmezseniz bize geri gönderin hemen Paranızı İade edelim

yenişafak

saniyenur
Wed 28 September 2011, 09:57 pm GMT +0200
Çamaşır yıkama topunu daha önce duymuştum, ilginç doğrusu. Sabun olmadan, köpük olmadan yapıaln temizlik içime sinmez doğrusu..
Haber için Rabbim razı olsun.

mavi derinlik
Wed 28 September 2011, 10:12 pm GMT +0200
     İçerisinde kimyasallar yok ve sağlığa zararı yoksa çok güzel birşey bu.. Hayır olsun herkes için...