- Depresyona girenlerin en büyük hatası izne ayrılmak

Adsense kodları


Depresyona girenlerin en büyük hatası izne ayrılmak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Thu 20 October 2011, 11:43 pm GMT +0200
Depresyona girenlerin en büyük hatası izne ayrılmak

Uzmanlar, kendilerinde depresyon belirtisi gören çalışanların yapmaması gereken şeylerin başında, derhal izne ayrılıp tatile gitmenin geldiği uyarısı yaptı.

Alman Depresyon Yardımı Vakfı'ndan Prof. Ulrich Hegerl, "Çünkü depresyon da sizinle birlikte tatile çıkar ve insan kendi ortamından uzakta depresyonu daha da ağır şekilde yaşar." diye konuştu. Depresyondaki kişilerin genelde çok ağır bir bitkinlik duygusu altında ezildiğini belirten Hegerl, uyku ve tatilin bu hisleri daha da artırdığına dikkat çekti. Prof. Hegerl, çalışanların beden ve ruh dilinin verdiği sinyalleri ciddiye alması gerektiğini belirtti. Artan uyku isteği, umutsuzluk ve işin altından kalkamama korkusunun depresyonun ilk belirtileri olduğunu belirten Hegerl, kulak çınlaması, baş ve sırt ağrıları gibi fiziksel işaretlerin de depresyon belirtisi olabileceğini kaydetti.

zaman

mavi derinlik
Sat 22 October 2011, 12:02 am GMT +0200
     Kendisini dilnlemek ifiziki rahatsızlıklar için çare olsa da insanın kendisini dilnlemenin yan etkisi olabilecek durumlar da yok değil.. Meşguliyetler ancak sıkıntıyı unuttururyor.. İzne ayrılıp da gezmek için bir yerlere gidebilmek, ortamını değiştirmek tabiki daha iyi olabilir..