- Çocuğu keşfetmek için gözlemleyin

Adsense kodları


Çocuğu keşfetmek için gözlemleyin

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
neslinur
Thu 13 May 2010, 10:12 am GMT +0200


'Kabiliyetlerini keşfetmek için çocuklarınızın davranışlarını iyi gözlemleyin'

Uzmanlar, ailelerin çocuklarının kabiliyetini iyi tespit edebilmeleri için davranışlarını iyi gözlemlemelerini tavsiye ediyor.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Özel Batı Turgut Reis Dershanesi eğitimde başarıyı artırmak için velilere yönelik seminer düzenledi. Seminerde konuşan Yamanlar Koleji psikolojik danışman ve rehberlik uzmanı Zahid Dilcioğlu, öğrencilerin başarısında sınavların tek başına ölçüt olamayacağını söyledi. Sınavda başarılı olamayan bir öğrencinin pekala sosyal hayatta, proje alanında, spor, müzik ve resim gibi alanlarda başarılı olabileceğine dikkat çeken Dilcioğlu, anne babalara şu tavsiyede bulundu: "Bu anlamda anne baba öğretmenlerinin de desteği ile çocuğunu küçük yaşlardan itibaren iyi gözlemlemeli. Çocuğunun kabiliyetlerine göre hayatını tanzim etmesine yardımcı olmalı. Başarı ancak böyle gelebilir."

Kumluca Belediyesi'nin konferans salonunda üç seans halinde gerçekleştirilen seminerde konuşan Kumluca Özel Batı Turgut Reis Dershanesi Müdürü Mustafa Nuroğlu, "Dershane olarak başarının sırrının öğrenci, öğretmen ve veli diyalogu ile olabileceğini hep söyledik. Eğitim faaliyetlerimiz de bu yönde oldu. Bu seminer çalışmamız da bunun bir örneği." dedi.

Seminerlerin sonunda Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Zahid Dilcioğlu'na çiçek verdi.

elveda
Thu 13 May 2010, 05:40 pm GMT +0200
Anneler- babalar ilk öğretmenlerimiz .Rabbim onlardan razı olsun

Çiçekler
Thu 13 May 2010, 08:24 pm GMT +0200
doktorun görüşüne katılıyorum anne babalar kendi istediği değil çocuğun başarılı olduğu alana onu yönlendirmeli