- Çizgi film aileleri

Adsense kodları


Çizgi film aileleri

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafiza aise
Mon 21 May 2012, 02:32 pm GMT +0200
ÇİZGİ FİLM AİLELERİ

Nisan 2012 79.SAYI

Nisan sayımızla tekrar karşınızdayız. Bu ayki kapak dosyamızda çizgi filmlerdeki mutlu aile tablolarının gerçeği ne kadar yansıttığını ve çocuklarımızı nasıl etkilediğini irdeledik. Ekranda izlediği aşırı anlayışlı, olağanüstü sabırlı anne babalar ile kendi anne babasını kıyaslayan çocukların içine girdiği beklentileri aktarmaya çalıştık. Ümmühan Atak’ın mizahi bir dille hazırladığı dosya çizgi filmlerdeki kültür farklılığına da dikkat çekiyor. “Çizgi Filmlerdeki Kusursuz Anne Babalar Çocukta Beklentiyi Yükseltiyor” başlığıyla yayınlanan dosya “faydalı” sayılan yapımlar bile olsa çocukların televizyon izlemesi konusunda yeniden düşünmeye sevk ediyor.

Bu ay ilginizi çekebilecek yazılarımızdan biri de değerlerimiz sayfalarında yer alıyor. Huriye Karnap “Hizmeti Hırsa Kurban Ettiğimizde” başlıklı yazısı ile hizmet ve hırs kavramlarının yan yana durduğunda bizi nasıl bir sonucun beklediği hususunda uyarıyor. Gençlerdeki inatçılık sorunu ise Nurbahar Aydın tarafından kaleme alınıyor. Anne baba tutumları sayfalarında Efendimiz’in (s.a.v) çocuklara karşı merhameti anlatılıyor. Ayşenur Uslu kadınların arabayla imtihanını mizah köşesine taşıyor.

Unutmadan “bizden haberler” sayfalarına da bir göz atmanızı öneririz bu ay. Uzun zamandır açılışı beklenen Emsey Hospital nihayet hizmete girdi. Hastanenin hangi alanlarda ne tür hizmetler verdiğini haber sayfalarımızdan öğrenebilirsiniz.

Mayıs ayında görüşmek dileği ile...

Derya ŞAHİN

kardelen7d
Sun 9 March 2014, 12:45 pm GMT +0200
Evet çocuklar etkileniyorlar. ve üstün beklenti başlıyor bence.