- Cerrahpaşa'dan kopan parmak açıklaması

Adsense kodları


Cerrahpaşa'dan kopan parmak açıklaması

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
melek24
Fri 31 July 2009, 09:38 pm GMT +0200
İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Cerrahi Bölümü'nde yapıldığı, parmağın dikilmesi konusunda da hasta yakınına ''sağlıklı sonuç veremeyeceği ve tekrar kopabileceği'' bilgisinin verildiği belirtildi.



Sultangazi'de, serçe parmağı kopan 12 yaşındaki D.A'nın ilk müdahalesinin İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Cerrahi Bölümü'nde yapıldığı, parmağın dikilmesi konusunda da hasta yakınına ''sağlıklı sonuç veremeyeceği ve tekrar kopabileceği'' bilgisinin verildiği belirtildi.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden yapılan yazılı açıklamada, D.A'nın 27 Temmuz Pazartesi saat 23.00'de fakültenin Acil Cerrahi Bölümü'ne getirildiği, hastaya Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı nöbetçi ekibi tarafından ilk müdahalenin yapıldığı ve yaraya pansuman uygulandığı bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''5. parmak yaralanmasının koparak gelmesi sebebiyle, yeniden dikilip tedavi edilmesinin tıbbi açıdan uzun vadeli sağlıklı sonuç veremeyeceği ve tekrar kopabileceğinden dolayı, gerekli tıbbi bilgiler hastaya ve hasta yakınına verilmiştir. Hasta ve hasta yakınlarının kendi tercihleri sebebiyle, hayati tehlike mevcudiyeti bulunmadığından dolayı hasta, başka hastanelere başvurmak üzere fakültemizden ayrılmıştır.''