- Cemmatle kılınan namazın sevabı

Adsense kodları


Cemmatle kılınan namazın sevabı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
yagmur_7-c
Tue 9 June 2015, 09:14 pm GMT +0200


"Bir kimsenin cemaatle kıldığı namazın sevabı, evinde ve çarşı pazarda kıldığı namazdan yirmi beş kat daha fazladır. O kimse abdestini güzelce alıp, sonra sadece namaz kılmak maksadıyla mescide giderse attığı her adım sebebiyle bir derece yükseltilir, bir hatası da silinir. Namazını kıldıktan sonra abdestini bozmadan namaz kıldığı yerde kaldığı müddetçe, melekler ona:

Allahım! Ona rahmetinle muamele et, ona acı! diyerek dua etmeye devam ederler. O kimse namazı beklediği sürece namazda imiş gibidir."

Hadis

yagmur_7-c
Tue 9 June 2015, 09:24 pm GMT +0200
Esselamu aleykum;
Cemaatle kılınan her namaz için bir günah silinir..Ve kat kat, cemaatle namaz kılan insana sevap yazılır..Rabbim bu güzelliğe erişenlerden etsin inşallah..

mevlüdekalınsaz
Tue 9 June 2015, 11:34 pm GMT +0200
Ve aleykumusselam ver ahmetullah;amin ecmain inşallah kardeşim.
inşallah her daim o cemaatin feyzinden ve bereketinden,ecrinden istifade etmek nasip olur bizlerede.
Allah razı olsun kardeşim.hadisi şerifler çok güzel ama inşallah kaynaklarını da belirtirsen daha güzel olur

RAMAZAN 7/D
Tue 16 June 2015, 09:29 pm GMT +0200
Ve Aleykümüs Selam . Amin . Cemaatle namaz kılmak ne kadar faziletliymiş . Biliyoruz ki artık toplumdaki muhabbet sevgi saygı bağları zayıflamaya başladı . İşte cemaatle namaz kılmak sevgi saygı muhabbet bağlarını biraz da olsa güçlendiriyor . Ayrıca Efendimiz (S.A.V.)'in buyurduğu gibi çok faziletli .

ikranur 7d
Tue 16 June 2015, 10:17 pm GMT +0200
a.s. cemaatle kılınn namaz çok faziletlidir.İNSANN İÇİNDE FEYİZ BEREKET ARTARMIŞ.HELEDE SABAH NAMAZI GİDEN BİR KİŞİNN CAMIYE GİDENE KDR ATTIGI ADIM KADR GÜNAHLARI BİR BİR SİLİNİRMŞ..ALLHM cemaatle kılmk nasıp etsn her daim inşllh..