- Çayırova'lı Din Görevlileri Konferans'ta Buluştu

Adsense kodları


Çayırova'lı Din Görevlileri Konferans'ta Buluştu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Sun 16 October 2016, 08:00 pm GMT +0200
Çayırova'lı Din Görevlileri Konferans'ta Buluştu

Kocaeli Çayırova ilçe müftülüğü, Din Görevlileri ve Camiler haftası münasebetiyle bir konferans düzenlendi.

Merkez camii imam-hatibi Hasan Suiçmez' in okuduğu Kur’an tilavetiyle başlayan program, Çayırova ilçe müftüsü,İbrahim Kadıoğlu'nun selamla konuşması ile başladı. Din görevlilerini güzel bir konferansla buluşturan İbrahim Kadıoğlu, aile müessesesininönemine kısaca değinerek sözü Dursun Ali Şeker'e bıraktı.

 Konferans vermek üzere Kadıoğlu'nun davetine icabet eden misafir konuşmacı emekli müftü Dursun Ali Şeker konuklara hitaben"Aile Hayatı ve Eşlerin Birbirlerine Karşı Görevleri" konulu bir konferans verdi.

 Elli yıl bilfiil Diyanet'i ailesinde görev yapmış  mutlu aile tablosuyla da örnek olan Dursun Ali Şeker, sıcak ve akıcı konuşması ile Din görevlilerini mest etti.



 Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hemen her kademesinde görev yapan ve en son Kastamonu müftülüğü yapan emekli müftü;  Din görevlilerine, Aile hayatınında mutlu olabilmenin yolları ile ilgili yaptığı samimi konferans, salonda dikkatle dinlendi.

 Çayırova'lı Din görevlilerinin keyifle dinlediği program sonunda, katılımlarından dolayı ilçe müftüsü İbrahim Kadıoğlu'na teşekkürlerini sundu.

dini haberler