- Camiye yapılan saldırı, Fransa'ya yapılmıştır

Adsense kodları


Camiye yapılan saldırı, Fransa'ya yapılmıştır

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Mon 26 August 2013, 01:22 am GMT +0200
Camiye yapılan saldırı, Fransa'ya yapılmıştır



İçişleri Bakanı Manuel Valls, camiye yapılan saldırının cumhuriyete yapılmış olacağını kaydetti

Fransa'da iktidardaki Sosyalist Parti'nin her yıl düzenlediği 'Yaz üniversitesi' buluşmasında konuşan İçişleri Bakanı Manuel Valls, camiye yapılan saldırının cumhuriyete yapılmış olacağını kaydetti.

Valls, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın Tunus'ta yaptığı konuşmayı hatırlatarak, "Evet İslam demokrasiyle uyumludur." vurgusunda bulundu. "Bunun için her zaman mücadelemizi sürdürmeliyiz." diye konuşan Manuel Valls, camiye, mezarlıklara ya da sokaktaki kadına yapılan bir saldırının cumhuriyete, Fransa'ya yapılmış olacağını kaydetti. Fransa İçişleri Bakanı, devletin Müslümanlara yönelik saldırıları geçekleştirenlere acımasız olması gerektiğinin de altını çizdi.

Manuel Valls, aşırı sağ parti Ulusal Cephe (FN)'i de sert şekilde eleştirerek, laiklik, cumhuriyet, ulus ve devlet otoritesinin aşırı sağla mücadelede çok önemli olacağını söyledi.

Cihan

cerendemir
Mon 26 August 2013, 01:51 am GMT +0200
Camiye yapılan saldırı,İslama,Müslümanlara yapılmış bir olaydır.Bunların sorumlusunu bulup cezalandırdık dan sonra bu iş Fransa'ya yapılmış olacak.Aksi takdir de bu olay Müslümanlara yapılmış bir olay olacaktır.

reyyan
Mon 26 August 2013, 06:19 pm GMT +0200
Evet Ceren Nur kardeşim, Rabbim ıslah eylesin müslüman karşıtlarını ıslahları mümkün değilse de şerlerinden muhafaza eylesin kendileri içinde bulsunlar belalarını...

Rüveyha
Mon 26 August 2013, 06:59 pm GMT +0200
Böyle düşünen bir fransa valisini olması mutlu etti beni..Müslümana yapılan zülüm . ibadetlerine yapılan saldırıları artık birilenin görmesi gerekiyor..Bir müslüman ölürse , bütün müslümanlar ölür..Bir cami yıkılırsa yine hem bütün camiler yıkılır ve yine bütün müslümanlar ölür..Rabbim sen bizlerin gönüllerini böyle bir bağlılıkla bağla..Haksızlığın karşısında dimdik duranlardan eyle..

ebu avane
Wed 28 August 2013, 03:07 am GMT +0200
Elhamdülillah ... Daha böyle acıklamayı türkiye bile yapmamıştır ... Rabbim sen islamı her yere hakim kıl ...