- Cami yolunda bulduğu 1 kilo altını sahibine verdi

Adsense kodları


Cami yolunda bulduğu 1 kilo altını sahibine verdi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sun 28 August 2011, 02:29 pm GMT +0200
Cami yolunda bulduğu 1 kilo altını sahibine verdi

 İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde, arkadaşının evine Kur'an-ı Kerim okumaya giderken önüne çıkan poşette 1 kilo altın bulan kadın, altınları polise teslim etti. Polis, altınları sahibi Erol Kurtulmuş'a ulaştırdı.
Kadir Gecesi olduğu için arkadaşının evinde yapılan mevlide katılan üç çocuk annesi Fatma Bildirici (35), evine gittiği sırada yolda bir poşet gördü. Poşetin içine bakan genç kadın, altınları görünce gözlerine inanamadı. Bildirici, durumu hemen polise bildirdi. Altın fiyatlarının son zamanlarda el yaktığı bir dönemde kendisine ait olmayan ve değeri yaklaşık 100 bin lira olan altınları polise getiren genç kadın, "Poşette altınları görünce gözlerime inanamadım. Ama benim olmayan bir şeyi almam. Hemen polise haber verdim. Müslüman olan birinin yapması gereken şeyi yaptım. İnsanlık görevimi yaptım. Çok mutluyum." dedi.


admin
Sun 28 August 2011, 02:40 pm GMT +0200
Maşallah ne güzel ki böyle annelerimiz var elhamdulillah barekellah maşaallah. Rabbim seni o bulduklarından daha hayırlı şeylerle hayırlandırsın. amin amin amin.

saniyenur
Mon 29 August 2011, 09:08 pm GMT +0200
Maşaallah. Rabbim altın sahibini de çok seviyormuş ki altınları ona ulaştıracak vesileler kılmış. Rabbim bu kadından razı olsun inş.
Haber için teşekkür ediyoruz.

mavi derinlik
Mon 29 August 2011, 11:23 pm GMT +0200
     Maaşallah.. Rabbimiz böyle iyi niyetli kullarının sayısını artırsın İnşaallah.. Çok açız doğru dürüst insanlığa...