- Bu kağıtlar birbirleriyle haberleşebiliyor

Adsense kodları


Bu kağıtlar birbirleriyle haberleşebiliyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
melek24
Fri 21 August 2009, 04:15 pm GMT +0200
Lexmark, RFID teknolojisini destekleyen bir siyah beyaz lazer yazıcı geliştirdi. Basılan kağıtlar, kablosuz iletişim teknolojisini desteklemesi ile ilgi çekiyor.

Lexmark, RFID teknolojisini kağıtların içine gömmeyi başardı. T650 ve X650 serisi lazer yazıcılarda kullanılan bu teknoloji, görünüşte basit bir kağıt besleme ünitesine benziyor. Fakat lazer yazıcılara dahil edilen bu ünite, antenli ve RFID yongalı kağıtları içeriyor.

Kablosuz haberleşme teknolojisine uygun olan bu kağıtlar herhangi bir baskı işlemi görmemiş olarak geliyor. Lexmark T650 ve X650 yazıcıların yaptığı iş ise, kağıda istediğiniz baskı işlemini gerçekleştirmesi.



Bu oldukça önemli bir özellik. Çünkü bu teknoloji sayesinde barkodlarınızı daha akıllı hale getirmeniz mümkün. RFID yongasına yüklenen bilgiler anında okunabiliyor. Kutu üzerinde yapıştırılan bu kağıtlar, kutunun içini açmadan içeriğini gösterebiliyor. Buna ek olarak kutuların takibi de çok kolay yapılabiliyor.

Dakikada 20 sayfa hızında RFID kağıtlara baskı yapan bu ürün A5 ve A4 kağıt boyutlarında da baskı alabiliyor. Ürünün yurt dışı satış fiyatı 2100 Euro civarında.