- Bırakın Yasak Kalsın

Adsense kodları


Bırakın Yasak Kalsın

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
sumeyye
Wed 14 July 2010, 02:30 pm GMT +0200
Bırakın Yasak Kalsın !



Bu nasıl iş, bu ne cüret… Kaç gündür benim tesettürümle (Müslüman Hanımın) alakalı gelişmeleri esefle takip ediyorum… Koca koca büyük devlet adamlarının çok büyük işlerle kaç gündür uğraştıklarını görmek gözlerimizi yaşlandırdı… Onca mesai, onca zaman hep benim başörtümü nasıl bağlayacağımla alakalıydı… Ne me lazım bizim büyüklerimiz bizi çok düşünürler Onun için boğazımıza iğne batar korkusuyla yasa yaptılar "Çene altından bağlanmalıdır !" Bağlamazsan ne mi olur ?
-Yasak efendim,yasak ! (?)… Şimdiye kadar böyle bir yasak anayasada yoktu, şimdi var görmüyor musun, yeni yazdık !
Şimdi "Yiğidi öldür ama hakkını yeme" demişler Yani şimdi biz Müslüman bir ülkedeyiz ya hani ! Hani Müslüman bir hanım da mutlaka Dinsel simge olarak örtünmelidir ya hani ! Hani Nur suresi ve Ahzap suresinde Allah buyurmuştur ya hani ! Şimdi biz bu ayetlerin kastettiğini anlayamayacağımız için, şeklini devlet büyükleri bir haftadan beri içtihad edip şükür nasıl bağlanacağını karara bağlamışlardır! Çene altından düğüm atmak gerekir, başka şekli caiz değildir (?!)… Yani kim demiş ki, "İslam’da şekil yok da ölçü var" diye, dedik ya biz anlayamayız… Hani ne demişlerdi “Biz ne bilek begim, böyükler bilir” Fesubhanallah adama demezler mi ki , "Ya hu insan özgürlüğü diye savunduğunuz şey, afedersiniz Demokrasi mi demiştiniz ? İnsanların başlarını nasıl bağlayacağını da belirleyecek kadar özel hayata müdahil olan kölelik sistemi midir?" Öyleyse (Zaten istemezdim ya) alın sizin olsun, bana Allah’ımın verdiği haklar ve özgürlükler zaten yeter !
Şimdi devlet büyükleri buyurmuşlar ki; "Efendim orta okulda yasak ! Lisede başörtüsü takamazsın, yasak Üniversitede dört ya da iki yıl takabilirsin, sana izin(?) Ama sakın unutma onu da boğazının altından bağlayacaksın… Mezuniyetten sonra açmak zorundasın çünkü başörtünle sana iş yok, bilmiş olasın Öyle yüz verince astar istemek yok Şımarmayı sevmem, al işte, bu kadar izin sana yeter !"
Ne anladık şimdi sayın yetkili… Ben mükellef olduktan sonra hep takmam lazım Öyle bir aç bir kapa olmaz ki !
Ee ! Siz de fazla oluyorsunuz dört yıl izin verdik ya !
Aklımı yitirmemek için kalkıp biraz Kur’an okuyayım dedim…Baktım ki, tarih boyunca tüm Müstekbirlerin yaptığı şey, başkalarının hayatlarına hükmetmek… Başkalarının özel hayatlarını belirlemekten zevk almak… "Amma da benzerlik" diyorum kafam karışıyor…Şimdi ben de amma da yaptım, Devlet büyüklerinden iyi mi bilecem Hiç olmazsa çene altından düğüm atmaya izin çıktı ya! Kaç gündür onca mesaiden sonra, nasıl bağlayacağımı içtihad ettiler ya ! Asrın müctehidi olarak tarihe geçtiler ya !
Tövbe tövbe, Allah’ım Sen benim aklıma mukayyet ol !



ALINTI