- Bir Genç Kızın Son Anı

Adsense kodları


Bir Genç Kızın Son Anı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafizvuslat
Fri 17 July 2009, 01:37 am GMT +0200
Bir genç kızın son anı..

--------------------------------------------------------------------------------





Bir genç kızın son anı

--------------------------------------------------------------------------------
Şehir içi dolmuşların birinde 20 yaşlarında ince elbiseler giyinmiş genç bir kız utanma duygusunu parçalar bir şekilde açılıp saçılmış fitne sergiliyordu. Arkasında saçı sakalı ağarmış ihtiyar genç kızın halinden dolayı arkasında utançla oturuyordu. Kızın kulağına eğilerek edeple şöyle fısıldadı: Ey kızım sana yakışan örtünmektir. Tesettür, insan kurtlarının iştahını kabartan bu şeffaf elbiseden daha faziletlidir. Hem bu hayâyı parçalar fitneye sürükler.
Genç kız şöyle dedi: sana ne kabrime benimle beraber mi gireceksin, cennete ve cehenneme koymak senin elinde mi? Kız ahmaklaşmış adamın üzerine gitmeye başlamıştı. Sonra cüreti ve utanmaz tavırlarını artırdı adamla alay ediyor şöyle diyordu: Al işte cep telefonum ALLAHı arada bana cehennemde hangi odayı ayıracağını söyle. Kız çirkin bir kahkaha attı. Adam çekindi ALLAHa sığındı ALLAH bana yeter o ne güzel vekildir dedi ve sustu.
Bu cahil kıza nasihat edeceğine pişman oldu. Sessiz geçen 10 dakikadan sonra şoför durağa gelmiş herkes inmeye başlamıştı herkes genç kızında inmesini bekledi. O arabanın kapısının yakınında oturuyordu ve uyuyup kalmıştı. Adama onu uyandırmasını söylediler. Adam çekinerek onu hafifçe sarstı ve oda yere seriliverdi. Ruhunu yaradanına teslim etmişti. Yolcular gördükleri duruma hayret ederek titrediler ve biz ALLAHtan geldik ona dönücüleriz diyerek istirca ettiler.
Genç kız yaratıcısıyla alay etmişti. İşte cep telefonum demişti, ALLAHı ara bana cehennemde hangi odayı ayırıcağını söyle diyordu. Rabbine doğru yola çıkmıytı. İşte hayatı rabbiyle dalga geçtiği sırada sonlanmıştı. Bu ibret tablosu şu hadisi hatırlatıyor.
Şüphesiz kul ucunun nereye varacağını düşünmeden ALLAH 'ı gazaplandıracak bir söz söyler bu sayede cehennemi boylar.
Konuşmadan önce ne söyliceğimizi iyi düşünmek gerekir.
__________________

kardelen7d
Sun 30 March 2014, 11:29 pm GMT +0200
ne kadar terbiyesiz bir kız ALLAH cezasını verir.

8/A
Mon 31 March 2014, 11:48 am GMT +0200
ALLAH böyle insanları ıslah etsin...
Onlar ne kadar cahillerdir ki nereden
geldiklerini ve nereye gideceklerinin farkında
DEĞİLDİRLER....

Zeynep7D
Mon 31 March 2014, 11:53 am GMT +0200
Bir insanda edep ve haya yoksa insan her şeyi yapar. Utanma olmadığı sürece o insandan uzak durmalıyız. Allah ıslah etsin.

7/C
Wed 2 April 2014, 07:22 pm GMT +0200
ALLAH'tan başka ilah yoktur....
Estafurullah estafurullah dünyada böyle ahmaklarda varmış demekki...
Ben o yaşlı amcanın aerinde olsaydın önce uyarrır sonradao dediği ahmakça şeyden sonra ALLAH'a heval ederim...ALLAH bizleri böyle insanladan uzak tutar....

ykpcn
Wed 2 April 2014, 07:31 pm GMT +0200
Ne yazık ki şimdi ki genç kızlar bu tür giyinişleri beğeniyorlar.Öyle insanların yanında olmak bile utançdır.ALLAH ıslah etsin.

-merve-7d-
Wed 28 May 2014, 10:13 am GMT +0200
bence ibretlik bir hikaye ve kızın yaptıkları tam bir ahmaklık allahın yarattığı bir kul nasıl yaratıcıya karşı gelebilirkii..

yagmur_7-c
Wed 25 June 2014, 06:54 pm GMT +0200
Selamunaleykum;
Çok ders verici ve ibretlik bir hikaye...Kızın yaptıklarını okuduktan sonra onun yerine ben utandım...Allah bizleri bu duruma düşürmesin inşAllah...

mevlüdekalınsaz
Wed 25 June 2014, 07:30 pm GMT +0200
Ve aleykumusselam ve rahmetullah; inna lillahi ve inna ileyhi raciun ...
Mevlam günahların,hayasızlığın şaha kalktığı şu zamanda bizleri de bu günah bataklığına saplanmaktan muhafaza eylesin,bizleri sırati müstakimden ayırmasın...Mevlam akıbetimizi hayır eylesin...