- Binali Yıldırımdan tam teminat!

Adsense kodları


Binali Yıldırımdan tam teminat!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Tue 17 May 2011, 04:15 pm GMT +0200
Binali Yıldırım'dan tam teminat!



Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, internet erişimine yasak getirileceği yönündeki iddialara ilişkin olarak açıklama yaptı.

   
Ulaştırma eski Bakanı veAK Partiİzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım,interneterişimine yasak getirileceği yönündeki iddialarla ilgili olarak, "İnternete yasak koymaya kalkan karşısında beni bulur. Ben internetin yaygınlaştırılması için çok ama çok gayret ettim" dedi.

İzmirİl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Turkcell işbirliğinde düzenlenen 'Gönül Köprüsü' Projesi kapsamında Erzincan'dan gelen öğrencilerle Karaca Otel'de biraraya gelen Yıldırım, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Türkiye'nin yönetimini aldıklarında ülkede de 4 milyon internet kullanıcısı olduğunu ifade eden Yıldırım, "Biz bu sayıyı bugün 34 milyon insana çıkardık. Bu gidişi kimse frenleyemez, kimse durduramaz. Olsa olsa internetin mağduriyetlere yol açacak şekilde, ocakların sönmesine, insanların mahvolmasına sebep olan amaçla kullanımına karşı tüm toplumun mücadele etmesi lazım. Ama yasak diye ortaya çıkarlarsa karşılarında beni bulurlar." diye konuştu.

AZİZ KOCAOĞLU'NUN EXPO HEYETİNE KATILMAMASI


Gazetecilerin sorusu üzerine, İzmir'in EXPO 2020 adaylığı için Fransa'nın başkenti Paris'e giden heyette İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bulunmamasını değerlendiren Yıldırım, EXPO 2020'nin İzmir için büyük önem taşıdığını belirtti. Kocaoğlu'nun, belediyeye yönelik düzenlenen operasyon nedeniyle Paris'e gitmediği yönündeki iddialara da değinen Yıldırım, "EXPO İzmir için çok önemli bir proje. EXPO 2020 söz konusu olduğunda başka konular teferruatta kalır. Tabi bu konuyu kendisine sormanızda fayda var." diye konuştu.

CİHAN